Travel Magazine

Știrea zilei: „Covidul este pedeapsa Domnului pentru carnaval”

foto: noticias.gospelmais.com.br

Dacă n-ați știut, aflați acum: COVID-19 nu vine din China, el a fost creat de Dumnezeu pentru a pedepsi Brazilia pentru Carnaval.

Cine spune asta? Nimeni altul decât Excelența Sa, Onor Ministrul turismului din Brazilia, Gilson Machado Guimarães Neto, politician și antreprenor brazilian și actual ministru al Turismului sub guvernul lui Jair Bolsonaro. 

Machado Neto a absolvit medicina veterinară, dar tocmai în turism și-a găsit vocația, lucrând în sector de mai bine de 30 de ani. La 52 de ani, Gilson este, de asemenea, antreprenor, producător de evenimente și muzician.

Scena incriminată – foto spirittourism.com

Carnavalul este o mare afacere pentru turismul din Brazilia, dar actualul ministru are, evident, o abordare diferită.

Într-o postare pe Twitter din 13 februarie ministrul sugerează că pandemia de coronavirus este o pedeapsă de la Dumnezeu, după ce la ediția trecută a celebrului Carnaval de la Rio imaginea lui Isus a fost prezentată într-un mod pe care ministrul îl consideră ofensator.

Având în vedere cât de mult câștigă în mod normal industria turismului brazilian din Carnaval, s-ar putea să nu fie cea mai inteligentă mișcare din partea unui ministru al turismului.

Sursa: newsakmi.com

Citește și Schimbare istorică! Rio de Janiero are prima plajă de nudiști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *