Travel Magazine

Qatar Airways și Turkish Airlines au obținut Diamond Standard de la APEX

Foto: hurriyetdailynews.com

Airline Passenger Experience Associations (APEX) a acordat companiilor aviatice Qatar Airways și Turkish Airlines statutul Diamond Standard, care reprezintă nivelul maxim de evaluare.

Fiind cea mai mare asociație aeriană non-profit din lume dedicată în întregime experienței pasagerilor, APEX a colaborat cu SimpliFlying pentru a dezvolta standarde care să sporească siguranța clienților. 

Auditul a inclus testarea, urmărirea, procedurile la sol, măsurile în zbor și chiar parteneriatele co-brand care sporesc siguranța produselor aeriene. Se așteaptă ca certificarea companiilor aeriene să crească gradul de conștientizare a clienților cu privire la standardele de siguranță a sănătății din industrie, să încurajeze alegerea informată și să crească numărul de pasageri cu cel puțin 2% la companiile aeriene certificate în 2021.

Fără a se solicita vreo taxă, toate companiile aeriene din întreaga lume pot participa la procesul de evaluare a siguranței  sanitare desfășurat de APEX și SimpliFlying.

Trecerea testului înseamnă că compania aeriană îndeplinește și depășește în mod clar toate standardele de sănătate necesare pentru siguranța pasagerilor, astfel cum sunt enumerate în chestionar. Companiile aeriene care intră în gama de 100 de puncte vor primi clasificarea Platinum APEX pentru siguranța sănătății 2021. 

În cazul companiilor aeriene care ating nivelul de cel puțin 200 de puncte peste „standardul de aur” primesc clasificarea Diamond APEX Health Safety.

Foto: hurriyetdailynews.com

Comentând cu ocazia primirii certificării Diamond Standard, directorul executiv al grupului Qatar Airways, Akbar Al Baker, a declarat: „În calitate de lider al industriei, salutăm recunoașterea angajamentului Qatar Airways de a furniza cele mai riguroase și mai stricte programe de monitorizare, detectare și siguranță a virusului COVID-19. “

La rândul său, Ilker Ayci, președintele companiei Turkish Airlines, a subliniat că liniile directoare ale companiei pentru călătorii în siguranță au dus la obținerea celui mai înalt statut „Diamond Standard”.

“Vom continua să lucrăm altruist pentru a oferi cea mai bună experiență de călătorie posibilă pasagerilor noștri”, a spus el.

Vezi și Cele mai sigure companii aviatice in 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *