Travel Magazine

Parteneriat EL AL Airlines – Etihad Airways

EL AL Israel Airlines și Etihad Airways, compania aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, au semnat un memorandum ce va sta la baza unei cooperări viitoare mai profunde.

Acordul prevede introducerea de servicii comune și de partajare în sitem code share între Abu Dhabi și Tel Aviv, precum și în rețelele globale de zbor dincolo de huburile celor doi transportatori.

Memorandumul conține, de asemenea, planuri pentru o mai mare cooperare comercială în domeniile transportului de mărfuri, ingineriei, loialității, gestionării destinațiilor și utilizarii facilităților de formare profesională a echipajelor.

Memorandumul a fost semnat de Tony Douglas, director executiv al Etihad Aviation Group și de Gonen Usishkin, director executiv al EL AL Israel Airlines.

Cu ocazia semnării, Douglas a declarat: „După zborul istoric al EL AL către Abu Dhabi, primul zbor între Israel și Emiratele Arabe Unite, acest memorandum este fundamentul a ceea ce ne imaginăm va fi o relație puternică continuă între Abu Dhabi și Tel Aviv.

„Așteptăm cu nerăbdare să examinăm modalitățile prin care cei doi transportatori fanion – Etihad și EL AL – pot colabora mai strâns pentru a îmbunătăți operațiunile comerciale și pentru a spori experiența oaspeților noștri.”

În plus față de operațiunile de codeshare, vor fi corelate programele de loialitate Etihad Guest și EL AL Matmid, urmând să fie oferite noi beneficii membrilor.

Etihad Airways și-a anunțat intenția de a începe zborurile zilnice între Abu Dhabi și Tel Aviv începând cu 28 martie.

Usishkin a spus: „În urma normalizării relațiilor diplomatice dintre Israel și Emiratele Arabe Unite, ni s-a oferit o mare oportunitate de a coopera cu Etihad Airways.

„Acest memorandum este doar începutul și credem că împreună, cei doi transportatori vor putea oferi clienților noștri reciproci cele mai bune produse și servicii posibile.

„Deja, obiectivele comune pe care le-am subliniat sunt garanția succesului cooperării noastre viitoare.”

Sursa: breakingtravelnews.com 

Foto: gumlet.assettype.com 

Vezi și:

Primul zbor de pasageri al unei companii din Emirate a aterizat în Israel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *