Travel Magazine

Bill Gates despre călătoriile de afaceri

Marți, 17 noiembrie, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, participând la o conferință on-line organizată de New York Times a făcut următoarea predicție: „peste 50 la sută din călătoriile de afaceri și peste 30 la sută din zile în birou vor dispărea”.

Gates a spus că pandemia a schimbat definitiv lucrurile.

„Va trebui să existe o motivație foarte bună pentru a face în viitor o călătorie de afaceri și vor exista modalități prin care să poți munci de acasă”.

La sfârșitul lunii octombrie, Microsoft a anunțat că platforma sa de videoconferință Teams are acum 115 milioane de utilizatori activi zilnic, în creștere față de cele 32 de milioane de la începutul lunii martie.

Gates, a cărui fundație contribuie la producerea unui vaccin Covid, precum și la rezolvarea altor probleme globale de sănătate, a spus că zboară în mod regulat la New York pentru cel puțin cinci mese rotunde pe teme farmaceutice, dar toate cele cinci prograsmate în acest an au auvut loc on-line.

Într-un podcast difuzat de curând el a mai spus: „Nu am mai fost la biroul fundației sau într-o călătorie de afaceri de la începutul lunii martie”.

„Cea mai mare parte a timpului mi-l petreceam în călătorii de afaceri, într-o  mulțime de conferințe despre diferitele boli și să strâng bani pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare și să stau în birou împreună cu colegii. Dar acum viața mea s-a schimbat complet. Trebuie să recunosc că îmi cam place. ”

Gates a recunoscut că nu și-a mai făcut niciun „prieten de afaceri” de la începutul pandemiei.

Sursa: businesstravelnewseurope.com

Sursa: #CNBC #CNBCTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!


This will close in 20 seconds

MOBIL ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!


This will close in 20 seconds

Contact Us