Travel Magazine

Atena „călătorește” în jurul lumii într-un videoclip de Crăciun

foto: greekcitytimes.com

Agenția pentru Dezvoltare și Management al Destinației din Atena (Athens Development and Destination Management Agency – EATA)a informat media internațională că metropola va fi în curând gata să-și întâmpine din nou vizitatorii.

Imagini ale orașului decorat de sărbători au „călătorit” în jurul lumii, printr-un videoclip de două minute filmat cu o dronă, trimis de EATA corespondenților mass-media din capitala Greciei.

„Municipalitatea Atenei, prin intermediul ghidului oficial al orașului This is Athens, trimite tuturor urări de bine, împreună cu un mesaj optimist: Atena va fi în curând gata să-și întâmpine din nou vizitatorii”, a transmis EATA într-un comunicat.

Videoclipul arată imagini aleorașului iluminat de Crăciun: pomul de Crăciun din Piața Omonia, steaua impresionantă din Piața Syntagma, străzile Atenei iluminate feeric, bulevardele principale și clădirile emblematice.

Potrivit agenției, Atena se află deja pe lista destinațiilor de top din lume, menținându-se pe una dintre primele poziții în căutările online pentru călătorii în 2021.

„Orașul se pregătește în prezent pentru redresarea turismului, concurând puternic cu alte destinații europene. Platforma digitală This is Athens promovează orașul în străinătate cu conținut actualizat constant, în funcție de sezon”, a mai precizat EATA.

Lansată de municipalitatea din Atena, EATA este agenția care promovează capitala Greciei ca destinație turistică.

Vezi și: Atena deschide din nou o moschee, după aproape 200 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *