Travel Magazine

Vacanță exotică? Vezi cele mai tari SPA-uri din lume… și prețurile lor

vacanta-exotica-art

Tentat de o vacanță exotică? Dacă nu, mai gândește-te o dată! Gândește-te la tratamente de înfrumusețare, proceduri estetice, tratamentele de exfoliere, masajele de relaxare… Sau, la cum ar fi să fii masat în timp ce plutești în ocean? Și toate într-o vacanță în care te înconjori de mare turcoaz, palmieri și coktailuri aromate. Da, e vremea pentru o vacanță exotică, în care TU ești centrul atenției. Hai să vezi unde sunt cele mai tari SPA-uri din lume si cat ar costa unele proceduri.

1. Vacanță exotică la Evason Ma’In Hot Springs, Iordania

Amplasat lângă Marea Moartă și înconjurat de izvoare termale naturale, bogate în minerale, complexul Evason Ma’In este deosebit. Fix sub una dintre cascadele naturale cu apă caldă, se află piscina spa și zona de relaxare. Cazările includ camere și suite fine, iar mesele reprezintă o aventură internațională, bogată în influențe iordaniene, arabe și europene. Poți alege să mănânci pe o stâncă deasupra Mării Moarte, cu lumina Ierusalimului tremurând în depărtare. Aici vei găsi o gamă largă de tratamente și ritualuri de înfrumusețare și relaxare. Ca idee, o baie turcească de trei ore (Hammam) costp 380 de dolari. Experiența senzorilor de piatră fierbinte – 90 de minute – 250.00 dolari. Pare mult, dar acest tratament include un ritual tibetan care îți masează întregul corp, inclusiv fata.

2. Como Shambhala Retreat At Parrot Cay – Caraibe

Complexul COMO Shambhala Retreat se află pe o insulă privată de 1.000 de acri, din Caraibe. Există o plajă expansivă de 1.600 de kilometri, de-a lungul gărora stau apartamente și vile, cu piscine private cu vedere la mare. Acest complex este cu adevărat centrat în jurul SPA, cu o mulțime de servicii de wellness, demn de o vacanță exotică. Este cunoscut pentru tratamentele sale inspirate din Asia și modalitățile de vindecare. Centrul spa include yoga, jacuzzi în aer liber și băi japoneze. Camerele de tratament sunt frumoase și inspiră relaxare. Două dintre serviciile lor mai indulgente sunt: Indian Head Massage – 160 dolari. Acest tratament inspiră relaxarea și provoacă ameliorarea stresului, deoarece un expert îți masează scalpul și fața. Baie COMO Shambhala – 225 dolari – este unul dintre tratamentele lor de semnătură. Încurajează fluxul sanguin și exfolierea întregului corp.

3. The Body Holiday – Insula Sf. Lucia

Sf. Lucia este o insulă vulcanică rară și mai montană decât alte insule din Caraibe. Clima tropicală și cultura diversă sunt influențate de India de Est, Franța, Anglia, Africa și insulele Caraibe înconjurătoare. Este o insulă vie și activă, plină de muzică și dans, și găzduiește în fiecare vară un festival de jazz renumit pe plan internațional. Stațiunea Body Holiday este situată pe un golf privat cu vedere la mare. Aici găsești tot ceea ce se poate dori pentru o vacanță relaxantă, dar plină de aventură, frumusețe și sănătate. Oaspeții pot lua parte la Academia de tenis și golf Coubaril Valley. De asemenea, se pot scufunda, pot face schi nautic sau windsurf. Centrul de wellness este centrul huburilor pentru restaurante, exerciții fizice și relaxare.

Spre deosebire de cele mai multe stațiuni balneare, aici ai un un tratament de frumusețe gratis în fiecare zi – inclus în prețul sejurului, bineînțeles. În fiecare zi, îți poți alege unul dintre cele șapte tratamente posibile incluse, printre care se numără Lucian Lime & Ginger Scrub, Aloe Vera Body Wrap, un masaj de relaxare pentru tot corpul, un tratament facial, un masaj Deluxe Coconut & Spice, un tratament pentru hidroterapie și Terapia zonelor picioarelor. Ca tratamente suplimentare, ai Thalgomince Warm Body Wrap – 50 de minute – 235 dolari. Împachetări corporale cu extracte marine și plante care descompun depozitele de grăsimi, întăresc pielea și îmbunătățesc elasticitatea. Ocean Memorial Ritual Marin Sensation – 2 ore – 400 dolari. Acest ritual de tratament începe cu exfolierea și purificarea pielii cu petale de alge, urmată de un masaj relaxant cu ulei cald.

4. Hayman Island Resort – Marea Barieră de Corali, Australia

Hayman Island Resort este situat pe cea mai renumită insulă privată din Australia. Acest complex este ideal pentru adventurieri dornici să exploreze Reeful și zonele înconjurătoare. Centrul spa este acreditat ca fiind unul dintre cele mai importante centre spa din lume. Este o oază de wellness, cu întâlniri și caracteristici de lux. Experții de wellness fac o analiză holistică extensivă asupra fiecărui oaspete și apoi creează un plan de tratament și wellness, pentru întreaga vacanță exotică. Ca tratamente, nu sunt atât de scumpe cum te-ai fi așteptat din pricina renumelui. Caviar și Pearl – întinerire facială – 2 ore – 320 dolari. Această facială revoluționară include extracte de caviar și perle care îmbunătățesc elasticitatea pielii și reduc liniile fine și ridurile. Ocean Massage – 90 de minute – 400 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *