Travel Magazine

Pregătirile pentru Târgul de Turism sunt aproape gata! Principalele reduceri online

reduceri la Targul de Turism

 

Reduceri și iar reduceri! Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Târgul de Turism, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari.

Anul acesta ne dăm întâlnire online, pe europatravel.ro, pe 14 noiembrie, începând cu ora 7:00, atunci când vom da drumul zecilor de oferte pe care le-am pregătit pentru tine.

Desigur, ca în fiecare an, te așteptăm și în agenție, începând cu ora 9:30, acolo unde am format o echipă care abia așteaptă să te molipsească cu energie și bunădispoziție.

Ești curios să afli care sunt principalele reduceri?

Suntem siguri că ești curios să afli care sunt principalele destinații în care îți vei putea achiziționa vacanțe la super prețuri. Insă nu îți vom dezvălui prea multe, pentru că, nu ne poți învinovăți, adorăm să te surprindem!

Pentru a nu te ține prea mult în suspans, totuși, îți vom dezvălui doar câteva dintre locurile în care suntem siguri că te vei distra de minune anul viitor.

Turcia, o explozie de culori și arome

Printre principalele noastre destinații rămâne, ca în fiecare an, Turcia, acolo unde unde vei putea călători alături de persoana iubită la preț de doar unul. Culorile și aromele Turciei te atrag din orice colț al lumii ai fi, așa că nu poți rata un sejur în această țară extrem de ofertantă din punct de vedere cultural, gastronomic și arhitectural.

Răsfăț și aventură în minunata Grecia

Pentru că am putea spune că fiecare drum duce în Grecia în timpul verii, nu puteam să nu îi oferim un loc special în lista noastra și acestei destinații care ne atrage ca un magnet. Anul viitor, va fi extrem de simplu să ajungi să admiri Plaja Navagio din Zakynthos, să îți odihnești privirea asupra peisajelor de nedescris din Creta, să te distrezi din plin în centrul vechi al frumoasei insule Corfu sau sa savurezi un cocktail răcoritor pe plajele animate din Rodos. Vei avea prețuri atât de avantajoase încât nimic nu te va opri să nu te limitezi doar la una dintre aceste insule, ci să le explorezi pe toate. Cu autocarul sau avionul, planurile tale de călătorie vor fi duse la bun sfârșit cu succes.

Sejururi și transport gratuit în Bulgaria? Da, desigur!

Să nu neglijăm nici Bulgaria, care deși a fost întotdeauna considerată cea mai accesibilă destinație pentru români, anul acesta reușim să o transformăm în mult mai mult de atât! Își oferim transport gratuit cu autocarul în cele mai frumoase locuri și, nu te grăbi, surprizele nu se opresc aici.

Europa la picioarele tale

Care sunt orașele în care îți dorești de multă vreme să hoinărești și să descoperi? Oricare ar fi, suntem siguri că le vei găsi și pe lista noastra de super reduceri la city break-uri. Vei putea descoperi Europa cu doar 99 lei în buzunar, așa că nimic nu te mai oprește să îți iei prietenii și să porniți în aventuri în destinațiile despre care ați tot vorbit până acum.

Experiențe unice în circuite de neuitat

Suntem siguri că vei fi mai mult decât încântat și de ofertele la circuite în întreaga lume. Ne crezi dacă îți spunem că ai șansa să ajungi în acea destinație în care plănuiești de atât timp să călătorești, cu doar 149 euro? Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, pentru că te vei convinge singur chiar joi, 16 noiembrie.

Ne grăbim să terminăm pregătirile, așa că te lăsăm! Ne vedem joi, pe europatravel.ro.

Sursa: Blog Europa Travel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *