Travel Magazine

Serena Williams își lansează a doua colecție de bagaje

Serena Williams se asociază din nou cu compania americană producătoare de bagaje Away pentru a lansa a doua sa colecție.

Colecția inaugurală, lansată în februarie 2020, a prezentat o linie de valize clasice din policarbonat, precum și o colecție de valize din nailon, toate de culoare roșie, cu interior multicolor, cu elemente de design personalizate de Serena însăși.

colecția 2020 – foto Away.com

Pentru noua colecție, care a fost lansată pe 28 ianuarie, Williams a ales nuanțe de albastru pastel, coral și verde, precum și un model personalizat de culoare gri.

În plus față de valizele dure din policarbonat, colecția include și un bagaj de mână pentru copii, cuburi de împachetat, o borsetă pentru cosmetice și un transportor pentru animale de companie. Away lansează, de asemenea, mai multe articole noi cu această ocazie, inclusiv un rucsac convertibil.

La fel ca și toți ceilalți iubitori de călătorii, Serena a redus mult deplasările în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, ea speră că această nouă colecție să poată fi utilizată cât mai curând, în viața de zi cu zi.

„Sunt încântată să prezint o colecție care vorbește despre noile realități ale călătoriilor și care evidențiază abordarea mea personală în ceea ce privește designul și funcționalitatea, totul cu speranța că îi poate entuziasma pe oameni pentru viitor”, a spus Williams într-un comunicat de presă.

Aceasta nu este singura colaborare lansată recent de Away. În octombrie 2020, compania a lansat alte două colecții în ediție limitată împreună cu marca audio high-end Master & Dynamic și cu actrița Rashida Jones.

Vezi și Vacanțe de vară iubite de celebritati: Beyonce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *