Travel Magazine

Vacanțe de vară iubite de celebritati: Beyonce

În timp ce internetul vuiește despre probabilitatea ca Beyonce să fie iar însărcinată, noi dăm startul la vacanțe de vară în stilul cântăreței. Și nu ne oprim doar la destinațiile de vacanțe de vară în care tânăra mămică obișnuiește să meargă, ci și la stilul vestimentar, casual, confortabil și elegant. Așadar, încotro mergem vara aceasta și, mai ales, ce ținute în Beyonce style să adoptăm?

Destinațiile preferate ale solistei pentru vacanța de vară includ destinații exotice și locații în care cuplul au proprietăți de vacanță. Printre ele se află St Tropez, Croația și Republica Dominicană. Cât despre ținutele vestimentare ale cântăreței, cu care atrage privirile tuturor paparazzilor, ele sunt adesea formate din caftane brodate, pantaloni cu imprimeuri, pălării de soare din paie și ochelari de soare. Iată unde o zărești îmbrăcată așa:

Riviera franceză! Iahturi luxoase, soare mediteranean și bucătărie franceză – ce și-ar mai putea dori un cuplu, fie el și de celebrități? Când vine vorba de locuri favorite pentru vacanțe de vară, sudul Franței este clar o destinație câștigătoare, unde Beyonce și soțul ei frecventează aproape în fiecare an Monaco și St. Tropez. Cum să nu iubești asemenea de vacanțe de vară?

Houston! Ca orașul natal iubit Beyonce, Houston are un mare punct de atracție pentru diva pop, mai ales în preajma sărbătorilor. Pe site-ul oficial de turism Houston, cântăreața împărtășește mâncărurile favorite din orașul său natal, afișându-se în imagini la restaurantele Frenchy’s Chicken, This Is It și Pappadeaux.

Croația! Beyonce și Jay-Z au fost printre primele cupluri celebre care au descoperit și au arătat lumii frumusețea Croației, după o vacanță în insula Hvar, în 2011. În 2012, familia Carter și micuța Ivy au fost numiți de primarul Hvar cetățeni de onoare ai Croației.

Brooklyn! Orașul natal al lui Jay-Z, Brooklyn este adesea vizitat de celebrul cuplu. Dacă se întâmplă să ajungi pe acolo, nu te mira dacă îi vei vedea cântând în Barclays Center sau petrecând o seară romantică la unul dintre restaurante. Cuum altfel să rămâi „crazy in love”?

Caraibe! Din Cuna, în St. Bart, Republica Dominicană și Jamaica, familia Carter iubește să colinde insulele Caraine. Mâncarea delicioasă, localnicii extrem de primitori și peisajele rupte parcă din povești ar putea fi câteva dintre lucrurile care-i conving să tot revină aici in vacanțe de vară.

Miami! Miami este de multă vreme o destinație pentru vacanțe de vară adorată de Beyonce și Jay-Z. Iar în ultimii ani, cei doi au adus-o și pe micuța Ivy cu ei aici. De fapt, acesta este locul în care Beyonce și Jay-Z au sărbătorit a doua aniversare a fetiței lor, când au închiriat o întreagă grădină zoologică din Miami. De asemenea, este locul în care au venit în cadrul turneului „On the Run” din iunie 2014.

Italia! De la cine intime în Veneția, la zile romantice în Positano, familia Carters, ca și alte milioane de turiști, iubesc Italia. Deloc surprinzător, acesta este locul în care Beyonce a ales să-și petreacă cea de-a 23-a aniversare.

Los Angeles! Exceptând aparițiile obligatorii și evenimentele importante, Beyonce și familia ei par să adore să petreacă o parte din numeroasele vacanțe de vară în Orașul Îngerilor. După ce au petrecut în cadrul festivalului Coachella, cuplul a fost văzut luând o gustare de Paște în Hotelul Beverly Hills. Tu în care dintre destinațiile de mai sus ai vrea să-ți petreci viitoarele vacanțe de vară?
Gina Rotaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *