Travel Magazine

Noi accesorii de voiaj marca Globe Trotter

Inspirat de stilul inconfundabil al lui James Bond și de accesoriile lui de spion inteligent, marca britanică de bagaje Globe Trotter a creat o serie de articole de voiaj, cu câteva accesorii bine ascunse. Zecile de produse vin cu un design remarcabil, care îmbină eleganța cu liniile clasice și, peste toate, cu stilul misterior al bărbatului modern, dar galant. Printre modelele de design care au atras atenția încă de pe podiumul de lansare se află o replică a cutiei cu forma personalizată a pistolului folosit în cel mai nou filmul Bond, Skyfall și o valiză subțire din aluminiu negru, cu o zonă secială pentru pușca telescopică personalizată, amenajată în mâner.

6.500 de dolari bucata
Valiza are 66 de centimetri în lungime, este ușoară și foarte lejer de transportat. Are în interior o placă cu un număr de serie care îi certifică autenticitatea, asigurând posesorul că aceasta este una dintre cele 100 de piese existente în lume – de aproximativ 6.500 de dolari bucata. Colecția specială de valize, produsă în parteneriat cu franciza James Bond, variază de la un atach slim, la un troler (de la aproximativ 1.150 dolari, la 1.900 dolari), iar fiecare poartă încuietori cromate.

Colecție nouă de accesorii din piele
Pe lângă acasta, compania a lansat și o colecție de produse mici, ce contă în etichete de bagaje, suport de pașaport, portofele și multe altele, la prețuri ce variață între aproximativ 95 de dolari și 600 de dolari. Noile colecții pot fi găsite la magazinul pilot Globe Trotter din Londra și pe site-ul companiei. Așadar, dacă vrei un look fashion, elegant și cu stil, aruncă o privire printre noile lansări marca Globe Trotter și vezi care dintre valize și se potrivește. Bineînțeles, ține cont și de tipul călătoriei. Acestea sunt pretabile în special la cele business. Puțin probabil să-ți fie folositoare într-un sejur exotic.
Gina Rotaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *