Travel Magazine

MSC Sinfonia, upgradată în proiectul de 200 milioane €

MSC Sinfonia, a doua dintre cele patru nave de croazieră MSC ce urmează să fie extinse și consolidate în cadrul programului Renaissance, a ajuns pe șantierul naval Fincantieri din Palermo, Sicilia. MSC Cruises a început oficial lucrările la transformarea a croazierei, iar în cadrul programului sunt prevăzute proiecte de alungire și de modernizare, printre ele aflându-se realizarea unei zone de club pentru copii marca LEGO și Chicco – extinzându-se astfel parteneriatele realizate la restaurarea primei croaziere MSC, Armonia. Lucrările la MSC Sinfonia vor dura aproximativ zece săptămâni și fac parte din programul „Renaissance project”, în valoare de 200 de milioane de euro.

O secțiune și 193 de extra cabine
În cadrul acestuii program, MSC Cruises își upgradează toate cele patru croaziere mai mici din clasa Lirica, adăugând în zonele de mijloc ale acestora secțiuni pre-construite, ce constau în cabine cu balcon și accesorii de bord. Imginerii marini de glasă mondial de la Fincantieri vor împărți în două coca croazierei MSC Sinfonia, după care cele două jumătăți ale navelor vor fi trase încet afară. În 20 și 21 ianuarie, aceștia vor introduce 2.200GT, o secțiune de mijloc de 24 de metri, cu 193 de extra cabine. Apoi, ei vor monta și reînnoi o mare parte din interiorul navei, aducându-i acesteia un plus de spațiu și confort.

Croazieră spre Ajaccio, Barcelona și Marsilia
Odată ce lucrările vor fi finalizate, MSC Sinfonia își va ridica ancora din șantierul naval în 25 martie pentru Genoa, de unde va porni într-o croazieră nebună spre Ajaccio, Barcelona și Marsilia. MSC Sinfonia va cuprinde noi domenii construite special pentru copii, create în parteneriat cu Chicco și LEGO, precum și un Baby Club, Mini Club, Young Club și Teens Club. Giles Hawke, directorul executiv MSC Cruises din Marea Britanie și Irlanda, a declarat: „Toți din MSC Cruises iubesc parteneriatele noastre cu LEGO si Chicco – acestea fiind două branduri de renume internațional. Este o veste importantă, care dau familiilor și mai multe posibilități de a se bucura de sejur, fiind implementate la MSC Sinfonia.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *