Travel Magazine

Hotelurile cu cele mai bune cluburi din lume

feat

Cluburi cu lasere și baruri elegante: aceste hoteluri știu exact cum să ofere oaspeților și localnicilor o seară excelentă.

Langham Hotel, Boston, Massachusetts, SUA

Poate că Boston nu este cunoscut pentru petrecăreții nocturni, dar este faimos pentru seria de baruri elegante și de lux – printre care și Langham’s Bond Lounge, ce domnește suprem. Clădirea istorică a fost înainte Banca Federală de Rezerve a Bostonului, și se poate lăuda cu tavane boltite (acum decorate cu candelabre de cristal) la aproape 8 m înălțime, și valute supradimensionate ca decor de perete. Fă-ți loc prin mulțime și vei ajunge la barul lung, din lemn de trandafir, sau, dacă vei trage câteva sfori, poți obține acces la camera VIP Dom Perignon – un balcon cu vedere la întreaga cameră!
miami

St. Regis, New York, SUA

Încă din 1948, King Cole Bar & Salon a fost sofisticata gazdă a oaspeților de elită ai orașului, dar și a localnicilor. Salvador Dali, Marilyn Monroe și John Lennon sund doar câțiva dintre cei mai remarcabili oaspeți. După renovarea din 2013 de câteva milioane de dolari, barul – cu tot cu fresca Old King Cole de Maxfield Paris – arată într-adevăr mult mai bine. Comandă-ți un Bloody Mary, cocktail care St. Regis susține că ar fi fost creat pentru prima dată chiar aici de extraordinarul barman Fernand Petiot. Încearcă originalul „Red Snapper” cu vodcă, suc de roșii, lămâie și condimente, sau londonezul Bloody Smoke, cu whisky de 10 ani și suc clamato.

Kimpton Hotel, Miami, Florida, SUA

Răcorește-te după o zi la plajă în acest local ultra-elegant, cu muzică live (totul de la jazz până la hip hop) și instalații artistice. Barul este bine-cunoscut pentru cocktailurile extraordinare servite aici.

Mandarin Oriental, Bangkok, Thailanda

Proaspăt renovat, barul Mandarin Bamboo Bar a revenit la starea de „emblemă” , cu lemnul de bambus integrat în bar, în scaune și ca finisaj pe tavanul-oglindă. Imprimeurile de tigru sălbatic se află pe fotolii și pe scaunele de la bar. Oaspeții obișnuiți aici își vor găsi cocktailurile preferate, cum ar fi Taijito, alături de alte licori noi și moderne, pline de băuturi ținute la butoaie de lemn, infuzii și spumante. Pe lângă toate acestea, muzicienii cântă live șase nopți pe sătămână.
mandarin

The Peninsula Hong Kong, Kowloon, China

Ascuns în spatele ușilor nemarcate din subsolul hotelului, vei găsi Salon de Ning (un spațiu menit să evoce atmosfera plină de farmec ai anilor 1930). Cocktailuri din epoca prohibiției pot fi savurate în oricare dintre cele patru camere tematice, printre care o cabană elvețiană și o cameră africană, cu un cort și animale împăiate. Oaspeții și localnicii cunoscători se pot aduna în aceste spații intime și pot bea în cinstea capriciosului bar chinezesc cu un cocktail al casei, Ning Sling, compus din vodcă de litchi, portocale, mentă proaspătă și piure din fructul pasiunii.

Belmond Hotel Cipriani, Veneția, Italia

Viața de noapte în Veneția este incontestabil liniștită, și în cel mai bun caz te poți bucura ea al-fresco. Oaspeții privesc cum soarele apune peste piața San Marco de pe terasa peste apă, din Clubul Cip’s, sau se bucură de un cocktail la piscina barului Gabbiano. În ciuda fețelor de masă albe și paharelor de murano, atmosfera relaxată este amprenta Belmond. Împarte platourile de biban copt cu lămâie și chimen, sau strozzapreti cu ciuperci sălbatice și trufe negre!

singapore

Hotel ZaZa, Dallas, Texas

Petrece un weekend perfect la Dragonfly, Hotel Zaza, cel mai căutat local din Dallas când vine vorba de viața de noapte. Nopțile plăcute din Dallas pot fi petrecute la barul de lângă piscină, transformat într-o oază urbană pe timp de iarnă, cu o punte și un cort plasate peste acest spațiu. Înauntru, oaspeții pot savura cocktailuri americane moderne, sub un ecran industrial iluminat cu becuri expuse și instalații de cupru.

Hotel Valencia Riverwalk, San Antonio, Texas

Mergi către terasa exterioară din piatră pentru a te bucura de priveliștea oferită de hotel asupra zonei River Walk, presărată de chiparoși, după ce ai degustat câteva aperitive „tapas” spaniole la Vbar. Designul urban ultra-modern (o perdea din lanț de metal în fața intrării, un perete impresionant de sticle) se asortează cu cocktailurile contemporane.

Marina Bay Sands, Singapore

Fără îndoială, varietatea este motivul pentru care Marina Bay Sands a primit multe puncte la categoria „baruri și viață de noapte.” Oaspeții și localnicii au de ales între trei baruri pe acoperiș, șase zone la malul apei, opt baruri de lux, șase baruri cu tematică diferită în stil de epocă, și trei cluburi de noapte extravagante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *