Travel Magazine

Experiența Game of Thrones

97-thrones

Imensele ziduri medievale, impunătoarea poartă a turnului castelului și superbele peisaje ce împrejmuiesc proprietatea și castelul „Winterfell” sunt la doar 40 de minute de Belfast, capitala Irlandei de Nord, și au fost folosite foarte des la filmarea adaptării HBO a bine-cunoscutelor romane Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), scrise de George R.R. Martin.

Mulțumită companiei Winterfell Tours poți merge in locațiile esențiale unde a fost turnat filmul Game of Thrones, cu ajutorul unei biciclete Westeros Cruiser, în cadrul unui tur organizat către locațiile de filmare, dar și alte tururi ghidate, private, către alte locații de filmare din apropiere.

Tot aici poți beneficia de tururi cu barca de unde poți admira anticele castele ale Westerosului și alte locații folosite de HBO în realizarea serialului, cum ar fi Dreadfort, tabăra lui Robb, castelul Winterfell și locul unde Brienne of Tarth a acostat cu prizonierul său, Jamie Lannister. Dacă nu, experimentează trageri cu arcul exact în locurile unde tânărul Bran a fost învățat această artă în film de către Jon Snow și Robb Stark!

Te poți chiar și îmbrăca în haine de epocă înainte de a trage cu săgeata! Iar dacă vrei experiența unică de a petrece toată noaptea în această zonă, există căbănuțe de lemn adânc ascunse în pădurile din Winterfell.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *