Travel Magazine

Emirates va introduce clasa premium economy pe Airbus A380

Compania aviatică Emirates(Dubai) a prezentat un nou produs premium pentru cabina economică a avionului  Airbus 380.

Tim Clark, președintele companiei Emirates Airline, a declarat: „În timp ce alții reduc costurile, Emirates lucrează din greu pentru a reactiva produsele și serviciile pe care a trebuit să le suspendăm sau să le ajustăm din cauza precauțiilor pandemice și să introducem noi oferte și îmbunătățiri. Fidelă promisiunii noastre de a zbura mai bine, Emirates continuă să investească pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență posibilă.”

Compania aeriană a primit avioanele în noua configurație săptămâna trecută, de la fabrica Airbus din Hamburg, iar ultimele cinci A380 rămase de livrat, vor fi, de asemenea, configurate cu cabine premium economy în 2021 și 2022.

Scaunele premium economy Emirates vor fi instalate și pe unele dintre avioanele Boeing 777X, care urmează să se alăture flotei abia în 2023.

Comentând asupra noii clase a Emirates, Clark a spus: „Produsul nostru premium economic a fost dezvoltat cu atenție în conformitate cu poziționarea mărcii Emirates ca o companie aeriană cu servicii complete și de cea mai înaltă calitate.”

„De asemenea, vom utiliza noile avioane A380 pe diferite rute, astfel încât clienții noștri să poată experimenta cea mai recentă ofertă.”

Locul lansării noului A380 va fi stabilit de Emirates în următoarele săptămâni.

Cabina premium economic are 56 de locuri într-o structură de doi – patru – doi.

Cum arată noul produs:

video: emirates.com

Cu o înălțime de până la 101 cm, scaunul premium Emirates are o lățime de 49,5 cm și se înclină semnificativ,  cu spațiu generos pentru picioare.

Îmbrăcat în piele de culoare crem, cu finisaj superior, similar cu clasa business, fiecare scaun este proiectat pentru a oferi confort și susținere optime, cu tetiere reglabile în șase direcții și suporturi pentru picioare.

Fiecare scaun are un ecran de 13,3 ”, unul dintre cele mai mari din clasa sa.

Scaunele sunt dotate cu prize de încărcare, masă frontală și masă laterală.

Emirates premium economy este situat în partea din față a punții principale, cu două toalete dedicate clienților.

Vezi și Ryanair comandă 75 de avioane Boeing 737 MAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *