Travel Magazine

DoubleTree by Hilton își extinde portofoliul în Spania

DoubleTree by Hilton a deschis ușile celei mai noi proprietăți în Spania, cu un hotel situat în inima fermecătorului Girona. Hotelul URH Girona a suferit o reîmprospătare și în prezent funcționează ca Doubletree by Hilton Girona în cadrul unui acord de franciză cu Hilton Worldwide. Acesta va continua să fie deținut și operat de UD & Co, sub noua conducere a directorului general Pere Vila.

115 camere și apartamente elegante
John Greenleaf, directorul global DoubleTree by Hilton, a declarat: „Oaspeții veniți la DoubleTree by Hilton Girona vor putea experimenta o cultură unică de servicii, care se află în inima portofoliului nostru în constantă dezvoltare, cu peste 50 de hoteluri de lux din Europa, cu DoubleTree by Hilton Girona înregistrându-se ca a patra noastră proprietate din Spania. Începând cu întâmpinarea fiecărui oaspete cu o ciocolată cald, vizitatorii vor vedea că ne vom concentra pe oferirea lucrurilor mici despre care noi credem că fac o diferență imensă în timpul sejurului.” Modernul hotel de 115 camere, care include șase apartamente mobilate elegant, este situat central și oferă acces ușor la Auditorium și Centrul de Congrese al orașului, acestea aflându-se la doar 200 de metri distanță.

Răsfăț și facilități de lux
La câțiva pași de atracțiile populare din Girona, inclusiv orașul istoric vechi și cartierul evreiesc, Catedrala Girona și băile arabe, hotelul este perfect amplasat pentru călătorii de afaceri și pentru turiști. După o zi lungă de explorare prin Girona, oaspeții se pot răsfăța cu bucătăria catalană autentică la Restaurantul Sargantana. În serile de vară, Urbanroof, barul de pe acoperișul hotelului, va oferi cocktailuri și gustări în timp ce oaspeții se vor bucura cu priveliști spectaculoase ale orașului. Pentru cei mai activi din fire, în tunile de vară există și o piscină spumantă pe acoperiș.

Oferind 202 metri pătrați, pe trei spații flexibile, cu facilități pentru întâlniri și banchete, precum și de un centru business deschis 24 de ore, echipă de catering și echipă de evenimente, hotelul poate găzdui evenimente cu un maxim de 120 de persoane. „Suntem încântați să le urăm bun venit oaspeților noștri la noul Doubletree by Hilton Girona”, a mai spus directorul general Pere Vila.

Branduri exclusiviste
„Cu o serie de activități chiar la intrare, inclusiv acces facil la un traseu de biciclete de 40 km, care leagă plajele spectaculoase ale Costa Brava de bazele munților Pirinei, și fiind la doar câțiva metri de restaurante premiate, inclusiv El Celler de Can Roca, hotelul este o bază fantasticăă de a explora tot ceea ce orașul are de oferit.”

Pe lângă prăjitura din ciocolată oferită drept bun venit, serviciile de lux și numeroasele facilități din cadrul hotelului, oaspeții se vor bucura de un alt brand exclusivist DoubleTree by Hilton, ce include o selecție de ceaiuri și cafele gourmet în camere, precum și de o gamă de produse corporale fresh de la Aroma Actives, din Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *