Travel Magazine

25 November , 2020

Cele mai bune festivaluri în Europa, pe timp de vară

festivaluri-în-Europa

Dacă ești pus pe distracție, iată câteva festivaluri în Europa pentru care merită să-ți rezervi o vacanță. Sunt festivaluri mari, care încep din luna iulie, dar care merită să le vezi încă din perioada pregătirilor. Este perioada în care poți cunoaște mai bine destinația, poți trăi mai intens tradiția ei și te poți bucura pe deplin, fără aglomerație, de toate frumusețile ei. Fii atent și vezi la care festivaluri în Europa ți-ar plăcea să asiști. După ce te-ai hotărât, vezi și noile noastre oferte de vacanță. S-ar putea să te bucuri nu de un sejur, ci de două. Sau… poate trei. Vara aceasta, la Europa Travel, prețurile au devenit și mai mici.

Festivaluri în Europa – Iulie

Festa Della Madonna Bruna – Italia – Dacă te afli în sudul Italiei la începutul lunii iulie și îți plac sărbătorile cu obiceiuri din cele mai vechi timpuri,  Festa Della Madonna Bruna este festivalul care-ți va ajunge la suflet.

Festivalul de la Ghent – Dacă te afli în Ghent la jumătatea lunii iulie, participă la Festivalul Ghent. Acesta este cel mai mare festival cultural și popular în aer liber din Europa.

Pistoia Blues Festival – Deschis la începutul lunii iulie în orașul Pistoia, puțin turistic, dar destul de convingător. Acesta este unul dintre cele mai importante festivaluri de blues din Europa.

Palio di Siena – Cea mai cunoscută cursă de cai din Piazza centrală din Siena. Ea este organizată de două ori pe an. O dată la începutul lunii iulie și o dată în luna august.

Redentore – Veneția. O sărbătoare cu focuri de artificii, care are loc în a treia duminică a lunii iulie. Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri din Veneția.

Festivalul Roskilde (Danemarca) – unul dintre cele mai mari festivaluri rock din Europa. Sfârșitul lunii iunie-începutul lunii iulie.

Festivalul Salzburg – un festival uriaș de artă, care are loc în orașul austriac Salzburg, la sfârșitul lunii iulie, începutul lunii august.

Festivaluri de jazz – vara aduce o mulțime de festivaluri în Europa… de jazz. Două dintre ele: Montreux (la începutul lunii iulie) și Umbria Jazz (la jumătatea lunii iulie), ambele în Elveția.

Festivaluri în Europa – August

Festivalul de la Edinburgh – Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de artă plastică din Europa. El începe la mijlocul lunii august ți ține până la începutul lunii septembrie.

Festivalul de la Helsinki – arte creative finlandeze și internaționale, cu artiști, ansambluri și expoziții de cel mai înalt nivel. Program: mijlocul lunii august până la începutul lunii septembrie.

Puck Fair (Irlanda). A avut loc fără întârziere pe 10, 11 și 12 august în fiecare an, cu 12 ore de divertisment gratuite pentru familii, inclusiv ceremonii, târguri și parade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *