Travel Magazine

Ce să împachetezi pentru o vacanță pe plajă

vacanta-vara-art

Vacanța pe plajă este un must în timpul verii, un mod perfect de a te simți liber, de a-ți regăsi odihna. Însă, este greu să fii complet liber când cari după tine o valiză grea, plină cu accesorii care mai de care mai „utile”. Lasă-I pe alții să transpire din pricina bagajelor. Fă-ți lista cu ce ai avea nevoie pentru o vacanță pe plajă și verific-o de trei sau patru ori. Vei vedea că o mulțime sunt inutile. Iată ce să împachetezi pentru plajă – fără a te suprasolicita.

Vacanță pe plajă: planul general:

Este vară! Elementele ușoare și brizante ar trebui să domine în alegerea garderobei pentru o vacanță pe plajă. Și cum vrei să te simți confortabil, sari pester tricourile decolorate și zdrențuite. Caută, în schimb, un aspect de vară lustruit, nu ciudat, cu piese vestimentare și accesorii care pot fi ușor combinate.

Vacanță pe plajă: ce este esențial?

S-ar putea să urăști cumpărăturile din cauza lui, dar nici o vacanță pe plajă nu este completă fără costum de baie. Și nu îți trebuie unul, ci cel puțin două. Astfel te asuguri că ai unul de schimb, uscat și gata de plecare. Ca femeie, este recomandat să împachetezi și câteva lucruri drăguțe, fine, cu care să te acoperi pe plajă când se încălzește prea mult sau când mergi de-a lungul promenadei.

Seara, câteva bijuterii pot aduce o ușoară noanță glamour ținutei tale, formată adesea dintr-o rochie simplă, lejeră. Cât despre încălțări, uită de tocuri pe toată perioada vacanței. Espadrile, sandale sau pantofi de tenis. Sunt perfecte pentru orice ocazie pe întreaga perioadă de vacanță pe plajă.

Pentru gadget-uri: ai grijă să pui în bagaje și huse protectoare, pentru a le proteja de nisip și apă. Să ai întotdeauna la tine o gentuță de plajă lejeră, cu multe compartimente. Pe plajă ai nevoie de șervețele de unică flosință, un compartiment pentru costumul de baie ud, unul pentru telefon, apă și diferite accesorii.

Siguranța prima: indiferent cât de plăcut e, soarele nu este prietenul tău. Optează pentru o cremă cu protecție solară de 50, pe care o poți aplica de mai multe ori. Dacă trebuie să ajungi la destinație cu avionul, fii atentă cum împachetezi cremele pentru a nu ajunge cu ele sparte sau crăpate în vacanța de vară. Iar când te întinzi pe șezlong, ai grijă la față. Chiar dacă îți pare că e ușor înorat, stai sub umbrelă. Dă-ți cu balsam de buze, poartă ochelari de soare și eventual o pălărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *