Travel Magazine

Shopping în Dubai: fashion de lux, cu buget redus

shopping-in-Dubai

Orice ai auzi, o vacanță de shopping în Dubai nu-i deloc ieftină. Și nu o spunem din pricina cazării sau a biletelor de avion, unde găsești numeroase oferte tentante.

O spunem din pricina dorinței de a experimenta cât mai multe. Știmcu toții că o vacanță în Dubai înseamnă explorare culinară, experiențe de safari, nebunie în waterpark, răsfăț pe plajă, restaurante de lux și, fără îndoială, mult shopping… de lux!

Iar dacă la mersul prin restaurante te mai poți abține, având mâncare stradală ieftină și bună din belșug, la shopping în Dubai e mai greu. Știm. Așadar, am căutat cum să facem shopping în Dubai, în magazine de lux cu un buget rezonabil.

Chilipiruri cu etichete de lux

Fiind o destinație cunoscută pentru multitudinea de mall-uri și cartierele comerciale, nebunia prețurilor te-ar putea zăpăci. Ca sfat, nu te arunca în cap la prima eșarfă la care primești reducere. Se numește negoț și riști să fii dezamăgită mai târziu. Îndreaptă-te spre locuri cu reduceri încântătoare, în care excedentul de modă și frumusețe au prețurile marcate în jos. De la brandurile de moda de lux, până la sport și linii de stradă, nu pierde chilipiruri mari. Iată unde le găsești cel mai des.

Shopping în Dubai: Outlet Village

Gândește-te la Galeriile Lafayette, DKNY, Coach, Roberto Cavalli, Carolina Herrera, Hugo Boss și mult mai multe, la prețuri mult mai mici… Toate sunt în Outlet Village – hub-ul de cumpărături cu discount din Dubai. Un hub care s-a deschis în septembrie 2016, în care găsești mărci celebre, produse handmade și multe accesorii cu 50% mai ieftine decât în magazinele din marile mall-uri. Ce-i drept, pentru a ajunge aici, trebuie să mergi în jur de 45 de minute cu mașina dincentrul orașului. În plus, în imediata vecinătate este destinația finală a parcului tematic, Dubai Parks & Resorts. Un mod perfect de a combina distracția cu fashion-ul într-o zingură zi. Nu crezi?

Adresa: The Outlet Village Jebel Ali – +971 4 317 3999.

Shopping în Dubai: Outlet Mall

Nu-l confunda cu noua construcție. Outlet Mall este un paradis comercial dedicat modei și modului de viață. Toate marile companii de modă au magazine în Outlet Mall, inclusiv Harvey Nichols, Boutique 1 și Bloomingdale, ceea ce înseamnă că există o selecție imensă de articole de lux. Articole semnate de designeri precum Stella McCartney, Givenchy și Tod’s, Aldo, Adidas și Wrangler . Aici, hainele se vând la o frântură din prețul loc inițial. Nu vei găsi însă piese vestimentare din ultima colecție. În rest, prețurile și calitatea sunt de-a dreptul ireale. Este o destinație de shopping pentru iubitorii de lux care nu pot rezista unei chilipiruri.

Adresa: Outlet Mall, Dubai Al-Ain Road +971 4 423 4666

Shopping în Dubai: Garderobe

Luxosul USP Garderobe, care atrage vânătorii de chilipiruri cu bunuri de lux, deținute în prealabil. Cu un butic pe Beach Road în Jumeirah și un magazin online, USP Garderobe îți oferă genți, pantofi și diferite piese vestimentare semnate de designeri precum Chanel, Alexander McQueen și Celine.

Prețuirile: cuprinse între 120 euro (AED500) și 9.68euro (AED40,000) în funcție de preferințe și buget. Nimeni nu poate rezista magazinului și e imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău, la reducere, bineînțeles. Stocul de la Garderobe este mereu revigorat, magazinul transformându-se într-o oprire regulată pentru cei din din Dubai.

Adresa: Garderobe, Villa 590, Jumeirah Beach Road, Umm Suqueim 1 -+971 4 394 2753

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *