Travel Magazine

Bagajul perfect. Cum aleg un troler de calitate

troler-art

Stai în terminalul aeroportului și privești fiecare troler transportat pe banda rulantă, așteptând să fie ridicate. Te uiți cu atenție, îl ochești pe al tău, îl iei de pe bandă și…surpriză: e îndoit și zgâriat pe alocuri. De câte ori nu ai pățit asta? Și sigur ai dat vina pe angajații aeroportului, că „aruncă cu ele”. Ei bine, alegerea unui troler potrivit te ajută să previi asemenea situații. În plus, te poate scăpa de jenanta înfoliere, de taxa privind dimensiunea și de spaima că lucrurile din interior se vor sparge. Așadar, când îți plănuiești următoarea vacanță, ia-ți și un troler adecvat nevoilor tale. Iată cum se face alegerea unui troler potrivit.

Ce opțiuni am pentru bagaje?

Cele mai multe bagaje – de la rucsaci la piese mari – pot fi achiziționate cu roți, curele de spate și / sau mânere retractabile. În timp ce mânerele și curelele din spate sunt întotdeauna utile, roțile lor sunt adesea criticate din pricina greutății lor. Mulți călători sunt de părere că acestea pot conduce din greșeală la lovirea piciorului unui nevinovat. Dacă te regăsești printre ei, caută bagaje spinner cu roți care se pot răsuci 360 de grade, permițând un control și o ușurință mai mare de mișcare.

Rucsacurile vin într-o varietate de dimensiuni, cu și fără cadre. Sunt o opțiune bună pentru oricine plănuiește sămeargă în tabere sau excursii. Astăzi, însă, chiar și piesele de bagaje mari pot deveni rucsaci, dacă au curele în spate. Ai grijă la toate acestea când îți alegi următorul bagaj. Vei economisi mai mult.

Un troler din materia dur sau moale

Un troler din material moale este mai ușor de strâns în compartimentele de bord. Și, în ciuda aparențelor, el absoarbe mai bine șocurile decât fratele lui din material dur. Aeste trolere din materiale moi și flexibile sunt disponibile într-o mare varietate de modele. De exemplu, ai troler în stil rucsac (ce poate fi ținut în spate prin aeroport), troler cu fermoar (în care poți ascunde roțile și mânerul, transformându-l în geantă), troler cu cadru pentru rucsac și multe altele.

Un set de trolere din mai multe piese este mai benefic. În loc de un bagaj greu, vei avea multe mai ușoare, pe un suport ușor de transportat. În plus, e mai simplu să respecți cerințele privind greutatea admisă în avion. Două dintre ele le poți folosi drept bagaj de mână și rucsac.

Sfat: Indiferent dacă optezi pentru o valiză din material dur sau moale, asigură-te că îți cumperi una de calitate bună. Bagajele dure se pot sparge sau crăpa sub presiune, în timp ce bagajele din material moale, ieftin, se pot rupe.

De unde să-mi cumpăr un troler bun?

Vei găsi o selecție excelentă de toate tipurile de accesorii de călătorie, inclusiv valize, la Magellans , LLBean, Overstock, eBags, Target sau Walmart. Sunt magazine cu ani de experiență în confecționarea valizelor, ce au o linie completă de bagaje, serviete și multe alte accesorii de călătorii. Ca sfat, nu cumpăra online. Mergi într-un magazin specializat, care îți permite să testezi fiecare model de troler înainte de cumpărare. Vei vedea o selecție de bagaje, iar calitatea poate varia foarte mult. Vezi care ți se potrivește, cu care e simți confortabil și pe care îl vezi mai trainic.

Alegerea unui troler potrivit: de ce să țin cont

Iată câteva sfaturi pe care să le iei în considerare la alegerea unui troler sau a unei valize:

  • Ia-ți o valiză cu o culoare strălucitoare. Una purpurie s-ar putea să nu se potrivească cu costum de afaceri, dar te va scuti de efortul de a o găsi pe caruselul de bagaje.
  • Compară interioarele mai multor valize pentru a vedea ce se potrivește nevoilor tale. Compartimentarea este esențială și te ajută enorm în vacanțe. Fii atent la caracteristici precum husă din plastic rezistentă la ap și curele rezistente de prindere.
  • Testează, testează, testează. Mergi prin magazin cu valiza pentru a vedea dacă mânerul este suficient de lung pentru tine. Dacă îți place materialul, dacă curelele din spate sunt confortabile și dacă valiza se simte robustă și durabilă. Dacă preferi să sumperi online, comand-o cu cel puțin o lună înainte de călătorie. Astfel să o puteți trimite înapoi dacă nu ți se potrivește.
  • Valizele de designer sunt mai mult fashion decât practice. Și nu sunt alegerea celor mai experimentați călători. Este puțin probabil ca o valiză de 4.000 ron să fie mult mai utilă decât una de 1.000 sau 1.500 ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *