Travel Magazine

Ryanair lansează noi beneficii la clasa business

Mai multe beneficii la zborurile business. Ryanair lansează serviciul Ryanair Business Plus, oferind clasei business de turişti mai multe facilităţi. Similar serviciului lansat de easyJet, Ryanair Business Plus le va oferi clieţilor flexibilitate privind modificarea biletelor, securitatea rapidă în anumite aeroporturi şi prioritate la îmbarcare. Mai mult, aceştia vor beneficia de check-in la bagaj de 20 de kilograme, alături de ceea ce sunt descrise drept locuri „premium”.

Business Plus este cel mai recent serviciu dintr-un lung șir de îmbunătățiri ale programelor destinate clienților. Cum 25% din călătorii companiei călătoresc în interes de afaceri, Ryanair rafinează constant serviciile sale, încercând să acapareze cât mai muţi clienţi din acest sector. Tocmai de aceea, Business Plus este doar un început a ceea ce urmează să lanseze compania pe piaţa aeriană de transport.

Un al doilea parteneriat
Ryanair a anunţat că, în curând, va lansa un al doilea parteneriat GDS, pentru a completa serviciile dedicate companiilor și grupurilor ce apelează la serviciile sale. Kenny Jacobs, directorul de marketing al Ryanair, a declarat că: „Angajamentul nostru pentru îmbunătățirea experienței clienților noștri sub programul ‘Always Getting Better’ continuă, ca urmare a introducerii locurilor alocate sectorului business, un al doilea bagaj de mana, taxe reduse, o nouă aplicaţie de mobil pentru îmbarcarea rapidă şi a noului serviciu dedicat familiilor: Ryanair Family Extra.”

„Această lansare a Ryanair Business Plus, combinată cu noile noastre grupuri și servicii corporatiste, precum și cu parteneriate cu Travelport GDS – urmând şi cel cu GDS – vor oferi mai mult confort şi simplitate călătorilor Ryanair din sectorul business. Vom continua să oferim mai mult decât cele mai mici prețuri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!


This will close in 20 seconds

MOBIL ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!


This will close in 20 seconds

Contact Us