Travel Magazine

Qatar Airways a primit prima comandă de A350 XWB

Airbus a livrat prima aeronavă A350 XWB, ultima generație de avioane din lume, companiei Qatar Airways. A350 XWB redefinește modul în care oamenii vor zbura deceniile următoare și va deschide o nouă eră în călătoriile confortabile și în eficiența curselor aeriene lungi, din komentul intrării sale în serviciul Qatar Airways, o companie renumită ca lider în industriei excelenței în serviciu.

Motoare Trent XWB Rolls-Royce
A350 XWB întruchipează cele mai avansate tehnologii și inovații în aerodinamică, materiale ușoare și sisteme de aeronave. Susținut de ultra motoare Trent XWB Rolls-Royce, silențioase și economice, și dotat cu o cabine extra-late, luminoase și spațioase, A350 XWB promite să fie modelul favorit al călătorilor, în care să descoperi un mod cu totul nou de a zbura. Datorită acestui prototip, companiile aeriene vor beneficia și de un nivel de neegalat de rentabilitate și eficiență în operare.

Ultima generație de avioane
Akbar Al Baker, directorul executiv al Qatar Airways Group, a declarat: „Primirea A350 XWB ca client global de lansare este un moment de mândrie pentru Qatar Airways și, după multă anticipare, sunt încântat că a venit ziua în care să primim în flota noastră această ultimă generație de avioane. În cei șapte ani de când am plasat comanda pentru aceste noi tipuri de aeronave la Paris Air Show, investind într-un program în parteneriat cu Airbus, a existat o creștere semnificativă în industria aeriană. Sunt încrezător că această creștere a numărului de pasageri în întreaga lume va continua și în anii următori, și sunt încântat că Qatar Airways va conduce calea în sectorul aviației, oferind pasagerilor noștri oportunitatea de a călători la bordul celor mai moderne avioane din lume.”

778 comenzi în mai puțin de două luni
A350 XWB se potrivește perfect în flota A380 și A330s, devenind primul transportator aerian din lume care colaborează cu fiecare membru al familei Widebody Family, Airbus. Avionul A350 XWBs al Qatar Airways, în combinație cu A380 și A330s, va oferi un nivel fără precedent de interoperabilitate și confort, calități cu care rețeaua Qatar Airways se extinde rapid în industria aviației.

A350 XWB este cel mai recent plus al liniei de produse Airbus Widebody, lider de piață la ora actuală. Oferind clienților săi o exconomie simțitoare la combustibil și dimensiuni cu totul noi, A350 XWB are fuselaj din fibre și aripi de carbon și stabilește noi standarde privind confortul pasagerilor, eficiența operațională și eficiența costurilor. La sfârșitul lunii noiembrie 2014, A350 XWB a înregistrat 778 comenzi de la 41 de clienți în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *