Travel Magazine

Best Travel 2015. Unde își petrec celebritățile vacanțele

Celebritățile știu să petreacă. O vedem în reviste, citim în articole și ne-o spun chiar ele în interviuri. Dar, cu toate că obișnuiesc să colinde lumea în avioane și iahturi private, există o destinație favorită în care se întorc în fiecare an, măcar pentru câteva zile. Unii se dau în vânt după Hawaii, alții preferă locurile aglomerate precum Rio de Janeiro, iar câțiva par să se fi îndrăgostit de-a binelea de Grecia. Bazându-ne pe experiențele lor de vacanțe, am întocmit o mică lista cu destinațiile de top, pe care celebritățile sigur le vor alege și în 2015. Locuri în care majoritatea se bucură de vacanțe de calitate, departe de ochii lumii, pentru odihnă, relaxare și distracție. Cine știe, poate alegerile lor te vor inspira și pe tine pentru viitoarea vacanță de vară.

Megan Fox și Brian Austin Green aleg Hawaii
Magan Fox și soțul ei, actorul Brian Austin Green, obișnuiesc să meargă în vacanță în Hawaii, singurul stat american compus în întregime din insule. Faimoasa actriță din Transformers, devenită anul trecut mamă de băiețel, și Green au fost surprinși astă’ vară pe insula hawaiiană Kona. Chiar dacă este o destinație de lux, nu foarte accesibilă pentru paparazzi, cuplul a fost fotografiat, iar imaginile au făcut deliciul publicului. Așadar, o vacanță de vară în Hawaii ar putea fi o alegere bună, dacă vrei să întâlnești celebrități.

Jennifer Lopez cu mama și gemenii în Rio de Janeiro, Brazilia
Cu un câștig de 250 milioane dolari net, Jennifer Lopez este pozată des în Brazilia, alături de mama și gemenii ei de patru anișori. Potrivit surselor, Rio de Janeiro este orașul favorit al lui Jennifer Lopez. Solista este adesea fotografiată aici, unde iubește să facă wakeboarding, într-un peisaj ce îmbină frumusețea cu liniștea zilei și distracția nocturnă. Alegerea ei nu e deloc surprinzătoare, artista fiind cunoscută pentru spiritul său latin și dragostea pentru această cultură.

Sharon Stone alege Paris cu fiul cel mic, Quinn
O blondă cool care a combinat sex-appealul inteligent cu moda veche glamour de la Hollywood, Sharon Stone iubește să străbată Parisul alături de fiul ei cel mic, Quinn. Probabil vacanțele nu și le petrece doar alături de acesta, însă paparazzi o surprind mai tot timpul alături de el. Celebra actriță de 54 de ani, din Basic Instinct, obișnuiește să meargă cu cel mic la obiectivele turistice ale orașului, în special la Turnul Eiffel. Anul trecut, cei doi au mai fost văzuți și în Los Angeles. Unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood din anii 1990, Sharon Stone a trăit 10 de ani dificili, în care a suferit o hemoragie cerebrală, a trecut prin divorțul de Phil Bronstein și a pierdut custodia fiului său Roan.

Selena Gomez și Taylor Swift sunt „prinse” în Malibu
Taylor Swift și Selena Gomez își petrec vacanțele împreună, ultima lor alegere fiind California. Cele două superstaruri au fost fotografiate îmbrăcate lejer în restaurantul Paradise Cove din Malibu. Fetele par să se fi distrat de minune în Malibu, unde și-au făcut timp de cumpărături și de sesiuni foto alături de fani.

Miranda Kerr merge în Bora Bora
Un supermodel australian, cunoscut mai mult ca fata de la Victoria Secret, Miranda Kerr merge constant în vacanțe în Bora Bora cu soțul ei, Orlando Bloom, și fiul lor, Flynn Bloom. Majoritatea vacanțelor și le petrece în resortul Four Seasons, unde fac plajă, înoată și ies cu barca în larg.

Kate Hudson adoră soarele Greciei
Faimoasa actriță de 34 de ani este adesea zărită alături de familie pe insula Skiathos, din Grecia. Mamă a doi copii, Kate Hudson savurează pe deplin vacanțele în Grecia alături de soțul ei, Kurt Russel, și de mama sa Goldie Hawn, fiind văzută distrându-se pe plajele insulei și mâncând preparate autentic grecești. Potrivit paparazzilor, după vacanțele în Grecia, Kate a luat drumul Franței, bucurându-se de o excursie luxoasă la bordul iahtului Sir Phillip Green.
Gina Rotaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *