Travel Magazine

Koala și bradul de Crăciun

Deși este vară la ei, și australienii au început să împodobească bradul de Crăciun.
Familia McCormicks a ales pentru anul acesta o temă cu argintiu, roz și albastru. Deși din plastic, bradul arată foarte bine, împodobit cu globuri și ornamente.

Dar anul acesta pomul lor de Crăciun a căpătat un ornament neașteptat: un ursuleț koala, cât se poate de viu!

Taylah, în vârstă de 16 ani, a fost ultimul membru al familiei care a părăsit casa în acea zi(miercuri, 2 decembrie).

S-a asigurat că câinele este afară, că a închis ușile din spate și a stins toate luminile.

Când toată familia a ajuns înapoi în jurul orei 18:00, ceva li s-a părut ciudat.„Câinele s-a dus direct la pomul de Crăciun și a adulmecat”, a spus Taylah.„Erau globuri și ornamente împrăștiate pe podea … când am ridicat privirea, în copac am văzut un koala.

foto: cdnph.upi.com

„Era destul de speriat de lumini. Desi este un brad de plastic,  a încercat totuși să mănânce frunzele din el … L-am văzut mâncând din ele, dar s-a oprit când și-a dat seama că nu sunt naturale. ”

Mama lui Taylah, Amanda McCormick: „M-am gândit, este o glumă? Am crezut că unul dintre copiii mei a pus in pom o jucărie de pluș, dar nu, a fost una vie”, a spus ea.

Familia a sunat imediat la Adelaide and Hills Koala Rescue. Deși le-a trebuit ceva timp să accepte povestea, reprezentanții organizației s-au deplasat la fața locului și au preluat ursulețul, o femelă de trei-patru ani, într-o formă fizică foarte bună.

Taylah a profitat de ocazie pentru a posta pe TikTok imaginile cu koala în pom, primind foarte repede peste 16.000 de aprecieri.

Nici prietenii ei nu au crezut-o.
„Au fost șocați la început, nu credeau că este real … Trebuia să trimit atât de multe videoclipuri diferite, pentru că pur și simplu nu se mișca. A trebuit să fac să clipească de câteva ori pentru a dovedi asta ”.

Amanda McCormick a postat, de asemenea, pe Facebook o serie de fotografii cu Daphne, așa cum a fost botezată tânăra koala.
„Am primit atât de multe apeluri telefonice și mesaje… Tot ce îmi doream erau câteva aprecieri pe Facebook, dar a devenit viral! ”

Echipa de salvare a eliberat-o pe Daphne într-o lizieră din apropiere, iar familia McCormick spune că o vor căuta de acum înainte.

„A fost o experiență memorabilă”, a spus Amanda McCormick. „După un an prost, a fost un moment frumos pentru noi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *