Travel Magazine

Destinațiile verii. Top 13 alei uimitoare ale Greciei!

alei uimitoare ale Greciei

Deși suntem în decembrie și pregătirile pentru vacanța de Sărbători sunt în toi, mulți dintre noi sunt în continuare cu gândul la vacanța de vară. Motivu-i lesne de înțeles. Agențiile de turism au lansat încă de luna trecută sute de oferte pentru vara 2020, iar destinația favorită rămâne în continuare Grecia. Și pe lângă celebrele insule constant pline de turiști – Rhodos, Creta, Corfu, Kos, Skiathos și Santorini – printre ofertele de vara viitoare se numără și locuri mai puțin aglomerate turistic, de o personalitate puternică, de-a dreptul impresionantă.

Amestec grecesc

Culmea, le știi, însă puțin probabil să le fi traversat vreodată. Tocmai de aceea, am amestecat câteva dintre cele mai frumoase insule și orașe ale Greciei, pentru a-ți arăta un Top 13 alei uimitoare ale țării, demne de vizitat în vara 2020. Alei colorate, cu peisaje impresionante, ale căror imagini fac de ceva vreme înconjurul lumii, care să te inspire în alegerea viitoarei destinații de vacanță.

Un alt stil de viață

Pentru că… o simplă plimbare pe strățile Greciei îți poate bucura sufletul, te poate face să te îndrăgostești și te ademenește la un stil de viață simplu, proaspăt și sănătos. Așa că, descoperă 13 din cele mai frumoase alei ale Greciei, inclusiv pitoreasca stradă pavată din Molyvos – Lesvos, cu a sa cupolă de liliac, și mica stradă Nafplion, cu a sa bougainvillea roz. Bucură-te de imagini, lasă-te inspirat de peisaje și convinge-te să călătorești. Frumusețile Greciei te îmbie constant la vacanțe!

1. Insula Kea Tzia
2. Insula Amorgos
3. Atena
4. Chania, Insula Creta
5. Insula Kos
6. Insula Lesvos
7. Insula Mykonos
8. Orașul Nafplio
9. Insula Paros
10. Insula Rhodes
11. Insula Skiathos
12. Insula Corfu – orașul Giannades
13. Insula Santorini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *