Travel Magazine

Cele mai ieftine destinații exotice din lume

destinații-exotice

Iarna este cel mai bun moment pentru vacanțe în destinații exotice. Dacă, însă, te sperie prețurile pachetelor, îndreaptă-ți privirea spre destinații exotice mai puțin căutate, dar cu adevărat spectaculoase. Vei avea parte nu dpar de prețuri mai mici, dar și de liniște, confort și privelișt unice în lume. Lăsând deoparte Republuca Dominicană, ți-am pregătit un mic top cu destinații exotice ieftine, în care să-ți iei zborul iarna aceasta.

6. Cambodgia

Cambodgia este una dintre puținele destinații exotice pline cu temple, dar și cu zonele urbane care te surprind cu rafinamentul lor. Ajuns aici, vizitează „Citadela femeilor” – cel mai bine conservat templu din Cambodgia. De asemenea, admiră și Banteay Srey, una dintre cele mai frumoase exemplare ale artei tradiținale khmere.

5. Guatemala, una dintre cele mai spectaculoase destinații exotice

Mulți se întreabă ce s-a întâmplat cu adevărații Maya; Adevărul este că Maya încă își continuă aici tradițiile. Dacă ești pasionat de arheologie, nu trebuie să ratezi Tikal, Copan (Honduras) și o selecție superbă de muzee din orașul Guatemala. Guatemala este una dintre marile destinații exotice pentru aventurieri, oferind turiștilor trasee montane uimitoare prin junglă, vulcani, rafting de clasă mondiala, pe ape albe, și kilometri întregi de peșteri, gata de explorat. Nu uita aparatul de fotografiat!

4. Rajasthan, India

Se spune că Rajasthan este bijuteria din coroana Indiei. Este una dintre marile destinații exotice de vacanță unde să vizitezi palate de basm și forturi epice, unde să participi la festivaluri pline de culoare și unde să te întâlnești cu fauna sălbatică. Fiind „Țara Regilor”, aici vei descoperi multe forturi și palate magnifice, construite de societatea medievală și devenite astăzi muzee și hoteluri glorioase.Dacp ești suficient de norocos, poți avea șansa să te pucuri ăentru câteva minute de privilegiile de a fi o „regină” sau un „rege”.

3. Filipine

Filipine este una dintre multele destinații exotice foarte populare în rândul europenilor. Și asta nu doar pentru locurile de cazare la prețuri accesibile, ci și pentru peisajele sale magnifice. Definită prin domeniile sale de orez-smarald, vulcanii mocniți și oamenii calmi, Filipine este una dintre cele mai bune destinații exotice în care să-ți petreci vacanța.

2. Sri Lanka

Plaje nesfarsite, ruine atemporale, elefanți, prețuri mici, trenuri distractive, ceaiuri celebre și mâncăruri aromate. Sunt câteva dintre lucrurile care te-atrag în Sri Lanka. Scapă de climatul tropical de coastă și îndreaptă-te spre dealuri. Locurile în care vei fi uimit de natura sălbatică. Nu rata drumețiile prin jungla înverzită și plantațiile de ceai. Sunt cele mai bune moduri de a descoperii frumusețea acestei destinații exotice.

1. Thailanda

Insulele din Thailanda sunt un paradis. Când spui Thailanda, spui insule împădurile, plaje întinse și palmieri cocoșați. Spui destinații exotice cu nisip alb, plaje rustice și coktail-uri răcoritoare. Ideale pentru relaxare Insulele Thailanda primesc mulți turiști în fiecare an. Așteaptă-te la peisaje superbe și preparate thailandeze delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *