Travel Magazine

Apar ofertele! Începe Târgul de Turism al României 2017

Târgul de Turism al României 2017

Mai sunt trei zile și începe Târgul de Turism al României 2017! Romexpo își deschide iar porțile, agențiile de turism își așteaptă iar clienții cu oferte super tari, iar doritorii vor pleca din nou fericiți spre case. Nu o spunem ca să sune bine, ci pentru că unele oferte au răbufnit deja pe piață… Din greșeală sau nu, cert este că noile prețuri și pachete arată bine.

Cea mai mare agenție low-cost

Și cum era de așteptat, în topul celor care te ademenesc, nu la una, ci la trei vacanțe pe vară se află cea mai mare agenție de low cost din țară, Europa Travel. Dacă în anii trecuți a făcut ravagii cu vacanțele la 1 euro, anul acest se pregătește să scoată pe piață o salbă de oferte, care mai de care mai atractive. Printre ele: vacanțe în „Grecia cu tarif unic”, „City break-uri… de la 99 de euro!”, „Taxe de aeroport gratuite” și celebrul program „Plătești unul, pleacă doi!” Nu știm cu exactitate prețurile vacanțelor, dar agenția a anunțat că toate pachetele vor fi afișate pe site-ul lor (www.europatravel.ro). Cum dezăluirea se face online, nu aștepta ca Romexpo să-și deschidă porțile pentru Târgul de Turism al României 2017. Intră primul pe site. Ofertele bune se duc repede.

Târgul de Turism al României 2017

Dacă vrei să mergi la Târgul de Turism al României 2017 de la Romexpo, află că are loc în perioada 16-18 ianuarie (joi-sambata), între 10.00-18.00. În data de 19 februarie 2017 (duminica), programul este între 10.00-16.00. Acolo vei găsi multe agenții cunoscute de turism, cu oferte noi de vacanță în destinații din toată lumea. Nu te sfii să mergi și la agențiile mici, cu oferte de vacanță în România. S-ar putea să fii suprins. Cât despre marile destinații ale anului, el vor fi Grecia (cum era și de așteptat), Turcia, Bulgaria, Croatia, Israel, Italia, Moldova, Romania, Spania și Ungaria.

Târg de produse Tradiționale

Iar dacă vrei o pauză de la zăpăceala de oferte, în aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României 2017 (și tot în Romexpo) are loc Târgul de produse tradiționale, cu specific românesc. Așadar, dacă tot ai ajuns aici, de ce să nu petreci câteva momente de relaxare? Savurează produse autentic romanești din Ardeal, Maramureș, Bucovina și Muntenia? Nu de alta, dar vacanțele le poți achiziționa și online, nu neapărat cash la Târgul de Turism al României 2017… Din experiența anilor trecuți, mai multe șanse ai o rezervare online decât la Târgul de Turism al României 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *