Travel Magazine

Cele mai bune centre spa din lume

1mukul

Relaxează-te și reîntinerește la aceste spa-uri de primă clasă. Permite-ți să fii răsfățat cu manechiuri, pedichiuri și masaje la Spa-ul Bulgari din Londra sau limpezește-ți mintea cu o combinație de yoga și plimbări pe malul oceanului la Rancho Valencia în California. La Rosewood Mayakoba din Mexic poți primi și o doză de cultură atunci când te înscrii la un ritual de vindecare Mayan, realizat de un șaman local.

1. Resortul Mukul (Rivas, Nicaragua)
Cea mai bună parte din Nicaragua se află pe superba Coastă de Smarald. Resortul Mukul îți oferă o experiență de lux cu apartamentele superbe, cu designul rafinat și ospitalitatea locală. Unde altundeva ai putea lua o astfel de pauză în fața unui hotel de 5 stele? Terenul de golf și spa-ul sunt și ele complet deosebite.

2. Camera farmaceutică Spa Botanico (Dorado, Puerto Rico)
2 spa botanico
Înconjurat de irosuri divine, de textura unei insule exotice și de sunetele naturii, acesta este locul unde ți-ai putea petrece vacanța, la refugiul de lux Spa Botanico.
După ce valsezi printr-o cortină delicată de levănțică și buchete de flori uscate în camera farmaceutică – Spa Botanico din Dorado Beach Ritz-Carlton îți va părea ca o grotă.
Camera farmaceutică se deschide cu o terasă cu iederă verde și flori, separate de un iaz. Camera Umbrei este locul unde vei fi întâmpinat și escortat pentru a-ți începe experiența unică în acest minunat tărâm tropical, unde vei putea savura un ceai proaspăt de rodii, stând înfășurat în bumbac moale, în timp ce privești bine-îngrijia grădină de flori, așteptându-ți terapeutul.

3. Brenners Park Hotel & Spa (Baden Baden, Germania)

Bunăstarea stă la baza acestei localități de foarte mult timp. Acest oraș al spa-ului a fost cunoscut de secole întregi drept „Capitală estivală a Europei”. Casele regale își petreceau lunile de vară aici pentru a-și reîncărca bateriile cu fruusețea naturii. Brenners Parck Hotel & Spa, așezat la poalele Munților Pădurea Neagră are peste 140 de ani. Proprietatea este formată dintr-un complex de vile și clădiri maiestuase, așezate într-un parc luxuriant, împrejmuit de Lichtenaler Allee, un parc istoric și un arboret de-a lungul râului Oos.
În ianuarie 2015, Brenners Park a deschis două noi facilități de wellnessȘ Villa Stephanie și Haus Julius, tratamentele de înfrumusețare și detoxifiere fiind specialitatea Vilei Stephanie, iar îngrijirea emoțională și medicală – ale Haus Julius.
Prima dintre acestea este adiacentă hotelului, și se întinde pe cinci etaje, cu 5 km2 dedicați pentru spa. Oaspeții pot înnopta într-una dintr cele 12 camere sau 3 apartamente, fiecare dintre ele cu propriile facilități spa destinate tratamentelor și relaxării în propria cameră. Oaspeții au acces și la aproximativ 500 m2 de saună și piscină liniștită. La Haus Julius, direct conectată de Villa Stephanie, personalul specializat îți va oferi un tratament european, asigurând nutriționoști ce îți vor crea o dietă personalizată pentru durata șederii, și o echipă de fizioterapeuți.
4 bulgari

4. Bulgari Hotel & Residences (Londra, Regatul Unit)
O bijuterie ascunsă în Hotelul bulgari din Londra, Spa-ul Bulgari oferă un refugiu stălucitor și recomfortant. Interiorul din onix, stejar și sticlă italiană îți va alina simțurile, în timp ce tratamentele de lux îți vor relaxa mintea și trupul. Bucură-te de puterea de vindecare a apei în piscinele liniștite, în băile termale și dușurile cu gheață. După ce completezi acest set de îmbăieri, încălzește-te în dreptul unui foc în camera de relaxare, iar dacă ai nevoie de și mai mult răsfăț, poți rezerva un apartament cu spa privat pentru o experiență ultra-învigorătoare.

5. Nizuc Resort & Spa (Cancún, Mexic)

Resortul de 11 hectare Nizuc Resort & Spa ecelează și ca spațiu și ca servicii oferite, pe lângă design și facilități. Schema de culori este o combinație de alb, albastru delicat și ciocolatiu, cele din urmă repetându-se pe diferite elemente de design cum ar fi lămpi, mobilă și podea. Camerele sunt mari și luminoase, și îți oferă o mulțime de lucruri de care să te bucuri, printre care și un frigider bine ticsit. Personalul organizează diverse activități pentru a întreține oaspeți – într-o zi obișnuită la acest resort poți învăța cum să rulezi trabucuri, poți participa la o lecție de yoga pe placi de surf, sau pur și simplu poți alege una dintre cele două piscine.

6. Victoria Jungfrau Grand Hotel & Spa (Interlaken, Elveția)
vic
Situat între două lacuri, la baza muntelui Jungfrau din Elveția, acest hotel venerabil, ce datează încă din 1865, îți oferă și peisaje superbe, si comfort în aceeași măsură. Balansând subtil între tradițional și modern, camerele sunt luminoase, spațioase, și încărcate cu țesături și mobile rafinate, și fiecare dintre ele oferindu-ți o priveliște minunată a orașului Interlaken sau a muntelui Harder Kulm. Există și câteva apartamente de lux de unde poți alege: moderniștilor le-ar putea surâde liniile fine ale apartamentului elegant „Bel-Air”, în timp ce hedoniștilor le va plăcea extravagantul Tower Suite, cu cele două terase, chicinetă, bar și sufragerie.
Cele trei restaurante ale hotelului servesc totul de la nouveau cuisine la bucate tradiționale elvețiene și mâncare italiană, iar pentru o diversifica și mai mult, vei găsi un bar excelent și un spa scump!

7. Rancho Valencia Resort & Spa (Del Mar, California, SUA)

Pentru găzduire, resortul oferă doar apartamente, și oferă doar lux exclusiv. Superbele locuințe în stilul moșiilor Sud-americane oferă produse personalizate pentru băi, un espressor Illy și așternuturi de lux. În fiecare dimineață, în fața ușii te vor aștepta ziarul și un suc proaspăt de portocale. Abordarea ce oferă atât demultă atenție detaliilor este folosită și în cele două restaurante ale resortului, care lucrează cu producătorii locali pentru a îți oferi ingrediente de cea mai bună calitate.

4
8. Rosewood Mayakoba (Xelha, Mexic)
Bine-ascuns în peninsula Yucatan, Rosewood Mayakoba oferă 130 de apartamente și un spa pe apă, specializat în ritualuri de însănătoșire Mayane. Ritualul Temazcál al spa-ului folosește tehnici antice în timp ce furnizează și beneficii fizice și mentale.

9. Montelucia Resort & Spa (Paradise Valley, Arizona, SUA)
Când privesc pentru prima dată acest resort, vizitatorii sunt învăluiți de un sentiment de confuzie. Cu aleile ornate și înflorate, resortul seamănă mai degrabă cu un superb sat european decât cu un resort în Arizona. În orice caz, locul este de-a dreptul încântător, și în cazul în care te simți atât de bine încât uiți unde ești, te poți uita oricând către sud și vei vedea iconicul Camelback Mountain.
În interiorul resortului vei avea o mulțime de activități care să te țină ocupat, vei avea la dispoziție cinci locuri diferite unde vei putea cina, însă noi îți propunem să te răsfeți la centrul spa „Joya”. Inspirat din deșertul marocan și regiunea Andaluzia a Spaniei, Joya oferă 3000 m2 de relaxare totală. Saloane extravagante pentru relaxare, o piscină pe acoperiș, o terasă, și o baie turcească pentru detoxifiere ce îmbunătățește circulația și echilibrul intern cu ajutorul ritualurilor Nord-Africane – toate acestea sunt doar o parte a experienței ce o poți avea aici.

10. The Reefs Hotel & Club – La Serena Spa (Southampton, Bermuda)

Spa-ul La Serena a fost numit în mod repetat printre cele mai bune din Caraibe, și pe lângă serviciile extraordinare, acesta oferă și panorame nălucitoare a coastei Bermudei de la fiecare dintre camerele de tratament. Cu un „meniu” complet de tratamente create individual și cu un set de lux de produse Elemis sunt folosite exclusiv de La Serena. Spa-ul oferă și tratamente pn grup, dar și un program de loialitate pentru clienții ce revin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *