Travel Magazine

Au început soldurile! Care sunt perioadele de reduceri în Europa

perioadele de reduceri

Pasionat de shopping sau pur si simplu vrei să îți schimbi garderopa în perioada de reduceri în Europa? Atunci fă-ți rapid bagajul și ia-ți biletul spre una dintre destinațiile de mai jos. Soldurile au început deja, iar marile reduceri în Europa sunt pe val. Așadar, vezi ce capitală eurpeană ți-ai dori să vizitezi și îmbină utilul cu plăcutul întro vacanță ci muuulte reduceri în Europa.

Paris, capitala fashion a lumii!

Când spunem solduri, inevitabil ne gândim la Paris. Orașul plin de romantism, dar și de magazine de designeri, care te ademenește în orice moment al anului. În iarna 2017, soldurile în Paris au loc între 11 ianuarie și 28 februarie, cât să încapă și o vacanță de Valentines Day! Mergi în „Forum des Halles” și „Les Quatre Temps”, în „La Vallée Village”, „L’Mode Usine & Mansion” și „One Nation Paris”. Iar pentru fashion ceva mai pretențios, îndreaptă-te spre Galeriile Lafayette.

Milano, un oraș emblematic al modei

Capitala modei italiene a dat startul reducerilor în 7 ianuarie. Timp de 30 de ZILE, Milano va fi asaltat de afișe cu reduceri și de turiști dornici de shopping care au așteptat marile reduceri în Europa un an întreg. Așadar, dacă vrei shopping ieftin în Milano, mai ai la dispoziție aproximativ două săptămâni. Reducerile de iarnă în Milano sunt între 7 ianuarie – 7 februarie. Pentru reducerile verii, ele au loc între 7 iunie și 7 iulie. Plănuiește-ți de pe acum vacanța și mergi la fabrica Dolce & Gabbana, pe Via Rossini 70.

Lisabona, fashion și romantism

În Portugalia, reducerile țin aproape două luni! Mai exact, între 7 ianuarie și 28 februarie. Perfect cât să prinzi și o vacanță de Valentine s Day! Până la urmă, ce poate fi mai frumos dacă nu romantismul îmbinat cu shopping-ul, în una dintre cele mai romantice perioade ale anului? Vara, reducerile în Lisabona au loc între 7 iunie și 30 septembrie. Cele mai bune oferte se găsesc chiar în centrul Lisabonei. Nu îți recomandăm să mergi în împrejurimile orașului pentru prețuri mici. Nu le vei găsi.

Madrid – stil, fashion și relaxare

Soare, cer albastru! Ce poate fi mai plăcut decât o vacanță în Madrid, Spania, în toiul reducerilor?Aici stilurile fashion sunt variate, de la casual la ocazional și de la elegant la sofisticat. În timpul iernii, reducerile încep în 7 ianuarie și țin două luni, până la începutul lunii martie. În vară, reducerile au loc în perioada 1 iulie – 31 august.

Londra, o capitală excentrică

În Londra, capitala Angliei și a Regatului Unit, reducerile au început pe 26 decembrie și s-au încheiat șa mijlocul lunii ianuarie. În timpul verii, startul se dă în a treia săptămână din iunie, iar sfârșitul este undeva în mijlocul lunii iulie. Cele mai bune zone de shopping sunt Carnaby Street, Oxford Circus sau Covent Garden. De asemenea, un mic ocol în apropiere de Leicester Square nu ar strica nimănui, mai ales ești în căutare de chilipiruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *