Travel Magazine

Vacanțe la 1 euro! Europa Travel revine cu noi oferte

De ziua păcălelilor, Europa Travel ne face să zâmbim cu noi vacanțe la 1 euro. Și, culmea, nu este o glumă. Cea mai mare agenție de low-cost din România a lansat noi oferte de vacanțe la 1 euro în Grecia. Mai exact, în insula Corfu și în Paralia Katerini. Așadar, dacă erai în căutarea unui chilipir, acum e momentul să-ți iei vacanța în Grecia! Oferta a fost lansată dis de dimineață, iar sediile agenției sunt deja pline cu turiști dornici de vacanțe la 1 euro. Căci, până la urmă, unde mai găsești o astfel de ofertă.

Așadar, dacă vrei vacanțe la 1 euro în plin sezon turistic, grăbește-te și fă-ți rezervarea. Nu credem că ofertele vor rezista mult pe piață… Iar pentru a-ți fi alegerea mai ușoară, iată în ce stațiuni grecești poți merge în vacanțe la 1 euro.

Insula Corfu
Pe pagina de oferte speciale a agenției ai vacanțe la 1 euro în insula Corfu, în stațiunile Paleokastritsa sau Agios Gordios. Paleokastritsa se află printre cele mai atractive sate din Corfu, datorită frumuseții naturale și a aerului său rustic. Satul se află în nord-vestul insulei, la 25 de kilometri de Corfu Town și de aeroport, și este adăpostit de culmile abrupte și verzi ale dealuilor, ornate cu plantații de măslini și livezi de lămâi. Deși mică, stațiunea este formată din trei golfuri mărginite de ape de smarald și este bogată restaurante, cafenele, magazine, baruri și taverne.

Agios Gordios
O stațiune de top, Agios Gordios rste o stațiune de pe coasta vestică a insulei, cu o plajă nisipoasă de 1.5 kilometri, iar satul său este înconjurat de munți pitici, acoperiți cu măslini și conifere. Se află la mai puțin de 20 de kilometri de Kerkyra și, la fel ca Paleokastritsa, este o destinație perfectă nu doar pentru vacanțe la 1 euro, ci și pentru vacanțe low cost. Mai ales în vârful sezonului turistic de vară.

Paralia Katerini
Mare, soare, plajă nisipoasă și distracție nocturnă… toate simțite în vacanțe la 1 euro. Sună bine nu? Așa arată Paralia Katerini la început de vară, când turiștii dornici de spirit grecesc optează pentru vacanțe revigorante, în care să se răsfețe cu celebrul tzatziki, aromata musaka și gustoasa salată tradițională, făcută chiar la mama ei acasă.

Este stațiunea plină cu baruri, cluburi și taverne, ornată cu o plajă generoasă și dotată cu multe centre turistice, care oferă varietate de excursii pe mare sau pe continent. Este locul în care îți găsești relaxarea și în care nu ai cum să te plictisești și în care poți ajunge acum luându-ți vacanțe la 1 euro. Vezi pagina de oferte si hotărăște în funcție de preferințe care-i destinația ta de vacanțe la 1 euro și grăbește-te să prinzi măcar un pachet.
Gina Rotaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *