Travel Magazine

Shangri-La a deschis al 85-lea hotel în Tianjin, China

Grupul Shangri-La Hotels & Resorts a deschis al 85-lea hotel în cea mai mare port-oraş din nordul Chinei. Cele 302 camere ale Shangri-La Hotel, situat în Tianjin, pe malul râului Haihe din noul Hedong District, prezintă arhitectura clasica a Tianjin, ce dateaza din secolul al 19-lea. Tianjin este o destinație de afaceri plină de viață, aflată în celebra listă 300 Fortune, cu peste 500 de companii găzduite. Orașul se află la doar 30 minute de calea ferată de mare viteză din Beijing și a devenit un centru pentru activitățile financiare. În weekend-uri, arhitectura lui istorică, luciul râului și ispititoarele restaurante atrag familii şi turişti care-şi doresc un moment sau o vacanţă relaxantă.

Ferestre din tavan, până în podea
Shangri-La Hotel din Tianjin este menit să satisfacă atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii cu o gamă de facilităţi aproape imposibil de egalat. Hotelul este amplasat într-o locatie convenabilă – cinci minute de districtul central de afaceri al orașului (care se află la puțin peste Baoding Bridge) şi la zece minute de celebrul Stadion Tianjin Railway. Spaţiul camerelor variază de la 48 de metri patrati (River Deluxe), la 240 de metri pătrați (Shangri-La Suite), iar amenajarea este spectaculoasă, camerele având ferestre din tavan până în podea, cu vedere spre râul Haihe. Adiţional camerelor, hotelul oferă 39 de apartamente şi un Horizon Club Lounge la nivelul 32, cu priveliști panoramice ale orașului.

Singurul de 5 stele, conectat la River View Place
Hotelul este complet integrat în Centrul Tianjin Kerry și este singurul hotel internațional de cinci stele din oraș conectat la un mall (River View Place), care oferă numeroase restaurante şi activităţi de divertiment, precum şi cel mai mare Zone Adventure Kerry pentru copii din regiune. Adventure Zone are 1700 de metri pătraţi şi urmează să se deschidă în 2015. Proiectul arată că zona va fi amenajatî cu tobogane de adrenalina, jocuri interactive, module de joc, camere de joacă, centre de activitate cu diferite tematici si multe altele.

Râul Haihe, în elemente de design
Şi râul Haihe se regăsește în elemente de design. Mare candelabru din lobby este proiectat să imite lumina soarelui reflectată în apă, în timp ce debitul râului se reflectă pe un covor ce ilustrează nuferi plutind pe o apa de un albastru-azuriu aparte. Artistul Chen Jiang Hong, stabilit în Paris, s-a întors în oraşul său natal din Tianjin pentru a picta piesele murale de artă, de 4.5- de 2,5 metri, pentru saloanele lobby şi lounge ale Shangri-La Hotel. Din peisaj nu putea lipsi şi un wellness club, dotat cu sală de gimnastică funcţionabil 24h, o piscină superioară, două terenuri de tenis în aer liber, jacuzzi, saună și hammam, plus un centru Spa – Shangri-La CHI.

Gina Rotaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!


This will close in 20 seconds

MOBIL ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!


This will close in 20 seconds

Contact Us