Travel Magazine

Rovia deţine coroana ultimelor World Travel Awards

Rovia a fost recunoscută de World Travel Awards drept „Agenţia Lider de Travel” în Nord America, dar şi în Statele Unite ale Americii – două premii suplimentare WTA pentru companie, într-un singur an. World Travel Awards şi-a anunţat mai devreme câştigătorii din Caraibe şi America de Nord. La începutul acestei luni, Rovia a fost, de asemenea, recunoscută anul acesta şi ca „Agenţie Lider de turism online” în Asia. Iar acestea nu sunt primele premii pe care agenţia le-a obţinut pentru activitatea defăşurată. Ea a primit anul trecut şi două nominalizări la titulatura de lider în travel.

La Rovia, clienţii au accesul asigurat la tehnologii avansate, tehnologii ce includ un motor de căutare premiat şi cele mai bune valori de călătorie privind costurile. „Suntem încântaţi să fim cunoscuţi caAgenţie de Turism Lider în America de Nord şi în Statele Unite ale Americii la două săptămâni după ce Rovia a fost numită principala companie de turism online din Asia”, a declarat preşedintele Rovia, Mike Putman.

30 de ani de experienţă
„Suntem recunoscători că industria de turism și clienții fideli din întreaga lume găsesc produsele și serviciile noastre demne de aceste recompense notabile.” World Travel Awards, care-şi sărbătoreşte anul acesta cea de-a 21-a aniversare, recunoaște branduri care împing limitele de excelență. Programul este extrem de cuprinzător, onorând mai multe segmente ale industriei. Rovia este o companie de turism online, cu birouri în Texas şi în Carolina de Sud. Cu aproape 30 de ani de experiență în industria de turism, Rovia devine rapid cel mai mare furnizor de experiențe de călătorie de grup din întreaga lume. Compania produce și gestionează anual sute de programe unice pentru grupuri formate din sute sau mii de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *