Travel Magazine

Kirsten Dunst adoră să filmeze în Grecia! Noua lansare: „Two Faces of January”

Hollywood se mută la greci! Tot mai mult regizori aleg Grecia ca punct de filmare, iar cea mai recentă producţie o are în prim plan pe Kirsten Dunst, în pelicula „Two Faces of January”. Filmările au avut loc pe Acropole, în Plaka şi în Chania, iar actriţa americană a reuşit să-şi îmbine orele de serviciu cu experienţa unei vacanţe autentic greceşti, anunţă World Entertainment News Network (WENN).

„The Two Faces of January,” cu Viggo Mortensen, Kirsten Dunst și Oscar Isaac, a lovit teatrele din Grecia în iunie 2014. Iar succesul a fost răsunător, acesta fiind unul dintre puţinele filme care a primit acceptul de a se turna pe Acropole. El include, de seamenea, scene în Plaka și Creta (Portul Chania, cartierul Chalepa și Heraklion). Conform WENN, actriţa a fost încântată la aflarea veştii cî va călători în Creta și în Atena pentru realizarea filmului, pe motiv că ar avea şansa de a experimenta cultura locală, între scene.

Serviciul în Grecia, ca o vacanţă
Actrița a precizat că niciodată nu a filmat o peliculă într-o destinaţie în care să se simtă ca-ntr-o vacanţă. „Serviciul în Grecia a fost ca o vacanţă. Acesta a fost singurul film pe care l-am făcut, simţindu-mă aşa. Plecam la filmări din hotelul în care eram cazaţi majoritatea şi totul era în imediata apropiere. Dacă ajungeam mai devreme la locul filomărilor, puteam înota în mare, ceea ce a fost un lux pentru mine”, a declarat Kirsten Dunst, potrivit WENN.

Filmul „Two Faces of January” este un thriller centrat pe un escroc, soţia acestuia şi un străin, care fug împreună din Atena după ce unul dintre ei este cercetat în moartea unui detectiv particular. Filmul este scris şi regizat de scenaristul Hossein Amini, în debutul său regizoral, şi este bazat pe romanul scriitoarei Patricia Highsmith, lansat în 1964. Filmul a avut premiera în februarie 2014, în secțiunea Berlinale Special Galas, a ediţiei 64 a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *