Travel Magazine

Gata cu hârtiile. Echipajul Lufthansa trece la iPad Minis

Lufthansa

Lufthansa renunță la clasica hârtie și trece pe iPad-uri. Începând de săptămâna aceasta, Lufthansa oferă celor 20.000 de însoțitori de zbor ai săi iPad Minis. Noul dispozitiv mobil va fi furnizat întregului echipaj de cabină în următoarele câteva săptămâni. Aceasta este o etapă majoră a companiei și, mai presus de toate, vizibilă în anul digitizării la Lufthansa.

Utilizat de 4.300 de piloți Lufthansa

În cabina de pilotaj, noul dispozitiv a fost pus în funcțiune de la începutul anului 2015 și este utilizat de 4.300 de piloți, pentru planificarea și operațiunile zborurilor. În același timp, managerii echipajului de cabină au primit tablete. De acum, acestea se vor înmulți, pentru a beneficia de ele întregul echipaj de cabină. Decizia a fost luată de conducerea Lufthansa ca rezultat al experienței pozitive.

Informații la minut

iPad Minis va permite membrilor echipajului de cabină să acceseze toate datele de care au nevoie pentru a lucra la bord. De asemenea, le va permite să acceseze manuale și programe importante de service și să vizualizeze cu ușurință eventualele modificări ale planurilor de zbor. Cu aplicațiile Lufthansa crewFlight, planul de aranjare pe locuri a pasagerilor este mai ușor și rapid de vizualizat. Astfel, echipajul din cabină vor dispune de o mulțime de informații despre pasagerii următorului lor zbor.

Program de digitizare

Dispozitivul prezintă un nou mod de lucru fără hârtie, simplificând procesele existente. Astfel, personalul va avea mai mult timp pentru pasageri. Mai mult, el îmbunătățește semnificativ comunicarea între căpitan și stewardese. Proiectul includerii dispozitivului în avioanele Luftansa este o parte importantă a unui program de transformare numit „OPSession”. Programul urmărește să digitizeze în continuare zonele operaționale ale Lufthansa, SWISS și Austrian Airlines. Angajații companiei care nu au un loc de muncă fix vor fi echipați cu dispozitive mobile. Astfel, ei vor putea răspunde nevoilor clientului într-un mod mai productiv și mai personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *