Travel Magazine

Europa Travel revine cu vacanțele la 1 euro

Vacanțele ieftine i-au scos pe români din case încă de la primele ore ale dimineții. Târgul de Turism al României a început la ora 10:00, iar coziile în fața celei mai mari agenții de turism low-cost din România s-au format încă de la șase dimineața. Și nici nu-i de mirare. Europa Travel a revenit anul acesta cu celebrele vacanțe la 1 euro, plus multe alte oferte cu reduceri de 50%.

Odată cu începerea Târgului de Turism al României, Europa Travel a anunțat prețurile vacanțelor 2014-2015, iar în fața sediilor oamenii s-au adunat de la șase dimineața, în speranța de a prinde un sejur la 1 euro. N-a contat vremea mohorâtă sau că programul cu publicul al agenției începe de la ora nouă, ci doar speranța de a obține o vacanță la preț redus. În fața sediului din Mihai Bravu coada se mărește văzând cu ochii, iar printre clienți se numără atât tineri, cât și pensionari.

Două noi destinații, tot la 1 euro
Cât despre ofertele în sine, anul acesta numărul destinațiilor grecești în care se vând vacanțe la 1 euro a crescut față de anii precedenți. Acum poți alege între Asprovalta, Paralia, Olimpic Beach, Nei Pori, Skiathos, Kamena Vourla și Amoudia – două destinații noi pe harta Europa Travel – Zakynthos, Kefalonia, Lefkada, Amoudia, Parga și Corfu. Și, în ciuda boom-ului de 1 euro, ofertele nu se opresc aici. Pe lângă acestea, Europa Travel are pachete turistice cu 50% reducere în Turcia și la schi în România, precum și binecunoscutele oferte „Plătește unul, pleacă doi” și „Îți plătim noi cazarea.” Așadar, nu te întrista dacă nu prinzi o vacanță la 1 euro. Ai o mulțime de oferte din care poți alege.

Ca pont, daca vrei o vacanță ieftină, fără să stai la coadă, mergi la Târgul de Turism al României. Acolo vei găsi mai mulți agenți cu care te poți consulta privind noile oferte și care vor aloca mai mult timp cerințelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *