Travel Magazine

Dubai Airports lansează o nouă platformă de rent a car

Dubai Airports a făcut echipă cu rentalcars.com pentru a le oferi pasagerilor o modalitate mai ușoară și mai ieftină de a închiria autoturisme direct de pe site-ul Dubai Airports. Serviciul multilingv – disponibil în engleză și în arabă – permite clienților să caute și să-și selecteze opțiuni de închiriere a autoturismelor în peste 160 de țări și 28.000 de locații. Pagina oferă, de asemenea, o listă cu companiile de rent a car disponibile pe Dubai International și Al Maktoum International din Dubai World Central, cu link spre o hartă cu cele două aeroporturi.

„Această platformă digitală este conform obiectivelor noastre de relaționa direct cu turiștii, prin conectarea acestora la servicii comerciale existete pe aeroporturile noastre. ” În ultimii ani, Dubai Airports a continuat să-și extindă portofoliul digital, lansând un nou website, o aplicație mobilă și un serviciu live de chat, prin intermediul cărora pasageriilor li se răspund în timp real la întrebări.

„Cu Dubai Airports atrăgându-și pasagerii online, acest parteneriat creează o oportunitate de a furniza pasagerilor noștri un serviciu îmbunătățit dedicat servirii lor, într-o singură platformă. „Suntem dornici să începem acest parteneriat strategic pe termen lung și să ne conectăm pasagerii la aceste servicii de rent a car, de înaltă calitate, pentru o experiență cât mai plăcută și mai confortabilă de călătorie, ” a declarat Peter Rooney, directorul de marketing al rentalcars.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *