Travel Magazine

Cadouri low-cost! Top vacanțe de Valentine’s Day în România

Evoluează de la trandafiri și clasicele bomboane de ciocolată, la vacanțe de Valentine’s Day în România, la prețuri accesibile. Alege-ți locul, calculează-ți bugetul și dă fuga spre o agenție low-cost, unde găsești vacanțe de Valentine’s Day în România, la prețuri mici. Vorba aceea, ce surpriză mai plăcută îi poți face perechii tale dacă nu o mini vacanță de Valentine’s Day în România, într-o zonă tradițională de munte, în care să te răsfeți la schi, într-o cabană rustică sau luând cina într-un restaurant la înălțime?

Vatra Dornei
Situată în nordul Modovei, în Depresiunea Dornelor – o frumoasă depresiune intramontană din Carpații Orientali – Vatra Dornei este un oraș și, totodată, o stațiune turistică unică prin apele sale termale, prin celebra pârtie de schi Dealu Negru, prin peisajul munților împăduriți – Munții Giumalău, Munții Bistrița, Munții Călimani, Munții Rodna, Munții Obcina Mestecăniș – pe care poți practica alpinismul, prin Muzeul Etnografic al Bucovinei și prin Muzeul vânătorii și al științelor naturale. Aici îți poți petrece o zi, un weekend sau o întreagă săptămână romantică admirând frumusețile sau optând pentru excursii în Poiana Negri și Poiana Stampei, renumite pentru izvoarele lor minerale.
Oferta vacanță Europa Travel: Hotel Bradul 3*, de la 239 lei, pe sejur.

Sovata
Băi cu apă minerală, masaje de relaxare, împachetări cu nămol cald, aer curat și o bucătărie autentic românească. Ce poate fi mai frumos într-o vacanță de Valentine’s Day în România alături de partener? Și, la toate acestea, adaugă plimbările relaxante spre Muntele de Sare, Izvorul Ghera, Centrul Cultural Domokos Kázmér, Pârtia Aluniș și lacurile Ursu, Negru, Mierlei și Şerpilor. Bineînțeles, nu trece cu vederea plimbarea cu Mocănița – cea mai mare atracție zonală.
Ofertă vacanță Europa Travel: Hotel Danubius Sovata 4*, de la 239 lei, pe sejur.

Predeal
Fix în centrul țării, între râurile Prahova şi Timiş, Predealul este stațiunea romanticilor pentru vacanța de Valentine’s Day în România. Fiind cel mai înalt oraș autohton, aflat la 1.030 -1.110 de metri altitudine, orașul Predeal este raiul apusurilor romantice, admirate dintr-un restaurant rustic din lemn, cu bucătărie tradițională. Este alegerea multor îndrăgostiți atât pentru frumusețea locului, cât și pentru practicarea sporturilor de iarnă, precum ski, snowboard sau saniuş.
Ofertă vacanță Europa Travel: Hotel Belvedere 3*, de la 239 lei, pe sejur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *