Travel Magazine

Air France: îți modificam biletul fără costuri suplimentare!

air_france_covid_19

Condițiile excepționale impun măsuri excepționale, companiile aeriene fiind in prima linie atunci când vorbim de adaptabilitate la situația impusa de pandemie.

Air France se adaptează și, potrivit unui anunț al companiei, dacă clienții doresc să își anuleze călătoria, biletul lor poate fi schimbat acum fără costuri suplimentare și fără dovezi, la data și la destinația dorită. Dacă preferă, pot solicita un voucher de credit rambursabil. Aceste măsuri, care oferă o flexibilitate optimă, se aplică tuturor călătoriilor până la 31 martie 2021.

Dacă zborul este anulat de compania aeriană, clienții pot alege să-și amâne călătoria la data și destinația dorită, să solicite o rambursare completă a biletului sau să primească un voucher de credit, care este, de asemenea, rambursabil dacă nu este utilizat.

Dacă schimbarea destinației are ca rezultat modificarea tarifului, se va aplica doar diferența de preț.

Între timp, în parteneriat cu Allianz Travel, Air France își extinde asigurarea de călătorie pentru a oferi clienților săi o protecție mai bună, acoperind și cazurile de îmbolnăvire sau carantină ca urmare unei epidemii sau a unei boli pandemice, cum ar fi Covid-19.

Asigurarea este disponibilă pentru clienții care au reședința în Franța, Germania, Spania, Olanda și Marea Britanie și în scurt timp în alte țări.

Decisă să ofere clienților săi condiții optime de protecție, compania aeriană a introdus, de asemenea, măsura „Air France Protect” care include purtarea obligatorie a măștii la sosirea în aeroport, la bordul aeronavei și pe toată durata călătoriei, precum și proceduri îmbunătățite de dezinfecție și servicii de zbor simplificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *